Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii continuă să tragă chiulul

vineri, poliţiştii au dat o raită prin zona şcolilor şi au identificat şase elevi care se aflau în alte locuri decât la şcoală • alţi şase aveau un comportament inadecvat

 

În ultima zi a săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Biroului Proximitate au acţionat în zona unităţilor de învăţământ preuniversitar precum şi pe itinerariile parcurse de elevi către acestea. Au fost efectuate controale la cinci unităţi de învăţământ, au fost verificaţi cinci paznici, purtându-se discuţii cu factorii de conducere în scopul identificării elevilor problemă. Poliţiştii au depistat şase elevi care absentau nejustificat de la cursuri, iar alţi şase au fost consiliaţi şi atenţionaţi cu privire la modul de comportare.

De asemenea, au fost legitimate 13 persoane, verificate patru societăţi tip cafe-bar şi două săli de jocuri de noroc situate în zona unităţilor de învăţământ. S-a dat o sancţiune contravenţională, în valoare de 500 lei, conform Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii