Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donaţii generoase în campania #coloramimpreuna: cuptor cu microunde, fierbătoare, lenjerii şi multe jucării

• mai mulţi angajaţi ai “Vard” au strâns bani şi au cumpărat o mulţime de lucruri atât de necesare micilor pacienţi ai Secţiei de Pediatrie • alte donaţii au venit din partea unor angajaţi ai unei societăţi agricole din judeţ, dar şi de la o altă brăileancă dornică să se implice în campanie

 

Şi ieri am cunoscut oameni cu suflet mare, dornici să se implice în cauze nobile. De data aceasta, au ales campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie”. Tuturor le mulţumim! Cele mai noi donaţii sunt: un cuptor cu microunde, două fierbătoare de apă, şase lenjerii de pat colorate cu personaje din desene animate, două table magnetice, un tobogan, două corturi de joacă, plus multe alte jucării pentru micuţii pacienţi. Aceste lucruri ne-au fost aduse la redacţie de două doamne, prietene, care ne-au spus că donaţia a fost posibilă datorită colegilor lor de muncă de la Şantierul Naval “Vard” şi de la o societate cu profil agricol din judeţ. O altă donaţie a venit din partea unei alte doamne, salariată a Bibliotecii Judeţene: jucării, puzzle -uri, cărţi de colorat, creioane de colorat, o păturică şi scutece.

Cât despre jaluzele, vrem să vă mai oferim câteva detalii de final: angajaţii Tehnologic Grup au măsurat, au calculat şi au rezultat 179,24 metri pătraţi de jaluzele, care vor sta pavăză între soarele dogoritor şi micuţii pacienţi din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Asta însemnând 5.000 lei, donaţie a Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva. Mulţumim tuturor enoriaşilor parohiei care au făcut posibilă această faptă bună şi preotului paroh Stan Ştefan. Mulţumim, de asemenea, Tehnologic Grup pentru discountul generos!

Aşa cum v-am mai informat, campania este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime de confort, prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

Noi vă sugerăm câteva idei: jucării din plastic, măsuţe şi scăunele fără colţuri, tot din material plastic, covoraşe de joacă, băncuţe, tablă magnetică, căsuţe din plastic şi ţarcuri de joacă, tobogane mici din plastic, cărticele de colorat, jocuri, creioane colorate, cuburi de lego, stickere pentru pereţi cu personaje din desene animate, carusele pentru pătuţurile sugarilor, scaune speciale pentru servirea mesei, premergător etc. Precizăm că toate lucrurile oferite trebuie să prezinte siguranţă (să nu poată fi rupte, smulse, înghiţite etc) şi să fie uşor de dezinfectat.

Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail coloramimpreuna@obiectivbr.ro sau la numerele de telefon ale redacţiei disponibile şi în ediţiile print şi pe site. De asemenea, cei care vor să se implice în campanie, dar nu au timp fizic pentru asta, pot face donaţii în bani direct la redacţie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. De asemenea, donaţii se pot face şi prin transfer bancar, Asociaţia “Pentru Adevăr” punând la dispoziţie următorul cont:

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

Vă rugăm să specificaţi “Pentru campania colorăm împreună” atunci când faceţi donaţia. Avem nevoie de multe mâini pentru a da o pată de culoare unei secţii de spital aflată de atâţia ani “în aşteptare”, în care copilul oricăruia dintre noi poate ajunge oricând.

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii