Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Barna vine la Brăila

• candidatul USR-PLUS la Alegerile Prezidenţiale, Dan Barna, este aşteptat astăzi, la Brăila • acesta se află într-un turneu naţional care vizează strângerea de semnături astfel încât să poată intra în cursa pentru Cotroceni • potrivit preşedintelui USR Brăila, Cătălin Stancu, acesta va vizita vineri un obiectiv economic şi va susţine şi o conferinţă de presă

 

Preşedintele USR, Dan Barna, va ajunge astăzi în Brăila în cadrul turneului său naţional de strângere de semnături pentru a participa la Alegerile Prezidenţiale. Candidatul USR-PLUS se va întâlni la ora 17:00 cu brăilenii, iar mâine dimineaţă va vizita un obiectiv economic, după care va susţine o conferinţă de presă. Potrivit liderului USR Brăila, Cătălin Stancu, acesta va sta de vorbă cu brăilenii însoţit de o echipă care va strânge semnături. Traseul vizează zona Piaţa Mare, dar şi Parcul Monument.

“Joi, în jurul orei 16:00 Dan Barna ajunge în Brăila. Apoi, la ora 17:00 vom ieşi la strâns de semnături şi discuţii cu alegătorii în oraş. Vom trece prin Piaţa Mare, o să mergem prin Parcul Monument. După care, a doua zi, vom merge într-o vizită la un obiectiv economic, apoi, la ora 12:00, vom avea o conferinţa de presă. Dan Barna va pleca mai departe în alt judeţ, pentru că se află într-un turneu naţional”, a declarat Stancu.

Precizăm că Dan Barna a vizitat deja judeţele Constanţa şi Tulcea din zona noastră şi cel mai probabil după Brăila va vizita judeţul Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii