Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuplurile longevive, premiate de municipalitate

Primaria a acordat o recunoastere oficiala familiilor care au implinit cel putin 50 de ani de casatorie, in cadrul unei festivitati desfasurate ieri, la Teatrul Maria Filotti". La eveniment au participat 129 de perechi longevive, care au primit cite o diploma de fidelitate, o punga cu cadouri si un premiu in bani in valoare de 5 milioane de lei vechi. Cuplurile au fost felicitate de primarul Aurel Simionescu si de viceprimarul Doinita Ciocan, care au initiat acest demers. "Intr-o lume zbuciumata de nevoi, modelele de viata au devenit o floare rara. Lectiile de caracter si trainicie trebuie respectate si transformate in repere ale comunitatii locale. O astfel de lectie, poate cea mai grea dintre toate incercarile pe care ni le pune in fata viata este casnicia, o institutie tot mai amenintata de instabilitatea timpurilor noastre", a declarat Aurel Simionescu. Primarul a acordat celor 129 de familii titlul de "Model de viata" pentru "puterea dragostei, toleranta si respectul reciproc de care au dat dovada".
Cel mai longeviv cuplu dintre cele premiate ieri este cel al sotilor Jinga Vasile, in virsta de 85 de ani si Floarea, in virsta de 81 de ani, care se pot lauda cu 60 de ani de casatorie.
Evenimentul s-a incheiat cu un spectacol sustinut de elevi ai Scolii de Arta "Vespasian Lungu si ai Scolii de dans sportiv "Valentina Dance".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii