Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constructorul Podului peste Dunăre se va instala la Brăila din toamnă

* asta a precizat, ieri, pe rețelele de socializare președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac, după o ședință tehnică legată de acest proiect cu reprezentanții firmei de proiectare * acesta a punctat că s-au pus la punct cu această ocazie următoarele etape ale mega-proiectului investițional

 

Președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac, a anunțat, ieri, că firma care va realiza construcția Podului peste Dunăre se va instala la Brăila din această toamnă. Vestea a fost dată publicității după ce liderul CJ a avut o întâlnire de lucru alături de proiectanți, reprezentanți ai constructorului, dar și  ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța din cadrul CNADNR SA. Potrivit acestuia, în cadrul dezbaterilor s-au pus la punct următorii pași ai mega-proiectului investițional.

“O mare reușită pentru județul Brăila și nu numai. Astăzi a avut loc la mine în birou o ședință tehnică pe proiectul POD SUSPENDAT PESTE DUNĂRE. Ne-am strâns din nou la masă mare pentru a discuta despre următoarele etape din proiectarea și execuția celui care este în momentul de față cel mai mare proiect al României. Grație domnului Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, am ajuns astăzi să discutăm despre faza de execuție a podului, iar mesajele din partea firmei de execuție, a firmei constructoare și a CNADNR-ului, sunt mai mult decât clare: DIN TOAMNĂ, FIRMA CONSTRUCTOARE SE VA INSTALA LA BRĂILA. Un proiect major care, fără doar și poate are sprijinul Consiliului Județean, un proiect în care voi fi prezent 100%, un proiect ce va aduce dezvoltare. Echipa formată este una profesionistă, dedicată, serioasă. Pot să vă mai spun că acest pod va avea o structură ce nu mai mult de 14 poduri din lume o au.

Firma de proiectare IHI Infrastructure Systems Co. a fost reprezentată la întâlnire de KUDO Mitsuhiro - directorul de proiect, firma de execuție ASTALDI de adjunctul directorului de proiect Alessandro Minniti și directorul tehnic Dragoș Burlan. Totodată, prezent la discuție a fost și domnul DIMA Marin, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța din cadrul CNADNR SA”, a declarat Chiriac într-o postare pe rețelele de socializare, însoțită de fotografii și chiar un videoclip în care se prezintă zona pe unde va fi realizat podul.

 
Categorie articol: 

Comentarii