Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS! GEANINA DAVID este câştigătoarea invitaţiei duble la concertul Direcţia 5 de la Hard Rock Cafe

* intră în concurs şi ai şansa de a câştiga o invitaţie dublă

 

 

UPDATE: STOP CONCURS! GEANINA DAVID este câştigătoarea invitaţiei duble la concertul Direcţia 5 de la Hard Rock Cafe. Aceasta ne-a declarat că va merge la concert împreună cu soțul ei. Felicitări!

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Joi, 14 noiembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe Bucureşti pentru a petrece o seară de neuitat alături de Direcţia 5!

Una dintre cele mai îndragite trupe, cu o istorie de aproape 3 decenii, te aşteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Îţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din ‘91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Emoţie” (2009) şi “Romantic” (2010), “Muzică, flori și poezie” (2019), Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție!

 

Câştigă o invitaţie dublă la concert!

Obiectiv-Vocea Brăilei” și BestMusic vă trimite la concertul Direcţia 5 de pe 14 noiembrie de la Hard Rock Cafe din Bucureşti! Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi la întrebarea: „În ce an şi-a lansat trupa albumul de debut?”

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până miercuri, ora 17.00, un email cu numele tău, vârsta, numărul de telefon și răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS Direcţia 5. Şi gata!Ai șansa să îl vezi pe artist live la Hard Rock Cafe.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Detalii concert

Biletele la concertul Nicu Alifantis&ZAN se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Biletele sunt disponibile la următoarele preţuri:

 

- Acces General: 99 de lei, cu loc la masa în sală;

- Fără loc: 99 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live”, este mesajul celor de la Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrau - Şoseaua Kiseleff, nr. 32

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
Categorie articol: 

Comentarii