Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurenţă scăzută la concursul de directori în şcoli

* în judeţul nostru au fost scoase la concurs 158 de posturi pentru 108 unităţi de învăţământ, de care s-au arătat interesaţi doar 148 de candidaţi

 

Înscrierile pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar s-au încheiat. Conform primelor informaţii, numărul candidaţilor înscrişi a ajuns la 148.

Din informaţiile pe care le am până în acest moment în jur de 82 de şcoli sunt acoperite cu candidaţi din 108. Astăzi comisia de verificare a dosarelor înscrise online va intra în activitate, timp de 4 zile, până joi, când se va afişa lista candidaţilor”, ne-a declarat Cătălin Canciu, inspector şcolar general.

Conform metodologiei, după încheierea perioadei de înscriere la concurs, la nivelul Inspectoratului Şcolar se constituie o comisie de verificare a dosarelor încărcate electronic de către candidaţi pe platforma informatică dedicată, comisie alcătuită din 3-5 membri, din care fac parte obligatoriu consilierul juridic al inspectoratului şcolar şi inspectorul şcolar pentru management instituţional.

De asemenea, după încheierea perioadei de înscriere nu se mai admite încărcarea altor documente pe platforma informatică dedicată, în vederea completării dosarului de concurs. Candidaţii care nu au încărcat toate documentele obligatorii solicitate sunt declaraţi respinşi şi pierd dreptul de a participa la probele de concurs.

Reamintim că în judeţul nostru au fost scoase la concurs 158 de posturi pentru 108 unităţi de învăţământ.

 
Categorie articol: 

Comentarii