Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS! ANA-MARIA VÎJU este câştigătoarea invitaţiei duble la concertul FELI de la Hard Rock Cafe

* participă la concurs şi te vei bucura de un show de zile mari oferit de una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe ale momentului

 

UPDATE: STOP CONCURS! Ana-Maria Viju este cea care a câştigat invitaţia dublă la concertul Feli de pe 12 februarie, de la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Aceasta a participat pentru prima oară la un concurs organizat de Obiectiv - Vocea Brăilei şi Best Music şi se pare că a fost cu noroc! Ana-Maria are 35 de ani, este brăileancă get-beget, este mămică a doi copii, un băieţel şi o fetiţă, şi va sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai devreme, la concertul Feli urmând să meargă împreună cu soţul. Le urăm distracţie plăcută!

 

 

Știre inițială: Concert Feli la Hard Rock Cafe, pe 12 Februarie. Intră în concurs şi ai şansa să câştigi o invitaţie dublă

Pe 12 februarie, de la ora 21:30, Feli va susţine un show de zile mari la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens.

Feli s-a făcut cunoscută prin talentul etalat în cadrul emisiunii “Vocea României” unde a ajuns până în semifinale în echipa lui Marius Moga, apariție ce a lansat-o în ochii producătorilor muzicali de pe piața românească.

Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (Dj Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe ajutân-o să-și definească stilul și să îşi cizele cariera solo în plină ascensiune. Astăzi, muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

 

Obiectiv - Vocea Brăilei” te trimite la concertul FELI!

 

"Obiectiv - Vocea Brailei" şi BestMusic oferă o invitaţie dublă la concertul Feli de la Hard Rock Cafe, de pe 12 februarie, începând cu ora 21.30. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs şi să răspunzi la întrebarea: "La ce emisiune s-a făcut remarcată Feli?". Cum te înscrii? SIMPLU! Trimite până luni, 10 februarie, ora 16.00, un e-mail cu numele tău, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS FELI! Şi gata!

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul Random.org. Mult succes!

 

Detalii concert

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Biletele au următoarele preţuri:

- 109 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)

- 69 de lei, cu loc la masă, în sală

 

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 69 de lei. La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

 

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 114 de lei, cu loc la masă în faţa scenei

- Acces General: 74 de lei, cu loc la masă în sală

- Fără loc: 74 de lei

 

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
Categorie articol: 

Comentarii