Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiulangii trimişi cu Poliţia înapoi la şcoală

• oamenii legii au depistat patru elevi care absentau nemotivat de la cursuri • poliţiştii au verificat în cazul a şapte şcoli din municipiu, paznicii şi chioşcurile amplasate în vecinătate

 

Elevi adunaţi de poliţişti de pe străzi şi paznici verificaţi “pe nepusă masă”, în urma unor controale efectuate vinerea trecută, în scopul prevenirii absenteismului şcolar, combaterii faptelor antisociale comise în incinta sau în apropierea unităţilor de învăţământ brăilene.

Astfel, potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în ziua de vineri, 6 octombrie 2017, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au verificat şapte unităţi de învăţământ, fiind, totodată, consiliaţi şi atenţionaţi mai mulţi elevi-problemă. În timpul controalelor, au fost depistaţi patru elevi care absentau nemotivat de la cursuri, au fost verificate cinci societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în vecinătatea şcolilor, precum şi cinci paznici care se aflau în timpul serviciului. Oamenii legii au purtat, de asemenea, discuţii cu directorii şcolilor varificate, pentru identificarea elevilor-problemă.
Categorie articol: 

Comentarii