Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac aşteaptă o «şedinţă cu scântei», luni, la votul pe buget

şeful CJ Brăila, Francisk Chiriac, a luat “la puricat” propunerile făcute de liberalii brăileni ca amendamente la proiectul de buget, punctând că din punctul său de vedere, acestea nu sunt necesare deoarece se regăsesc deja în documentul realizat de PSD-işti • totodată, acesta a lăsat de înţeles că se aşteaptă ca liberalii să nu voteze bugetul CJ Brăila pe 2018

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, a criticat recent mai multe propuneri venite din partea opoziţiei la proiectul de buget, precizând că se aşteaptă ca membrii PNL să nu voteze proiectul de buget. Mai exact, pornind de la faptul că a fixat data şedinţei extraordinare în care se va dezbate bugetul instituţiei pe anul 2018, pentru luni, 12 februarie, ora 12:00, în sala mare a Palatului Administrativ, acesta a demontat punct cu punct propunerile cu care a venit opoziţia. Chiriac a afirmat că, din punctul său de vedere, propunerile se regăsesc deja în proiecţia bugetară.

“Am stabilit, chiar astăzi (n.r. - joi) am semnat. Luni, 12 februarie, ora 12:00 va avea loc şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean pentru votarea bugetului. Și pentru aprobarea regulamentului privind proiectele în cofinanţare între CJ Brăila şi celelalte UAT-uri. Deci sunt două puncte pe ordinea de zi. Eu voiam să fac şedinţa în această săptămână, dar ţinând cont că unii dintre colegii consilieri au copii şi au fost prin vacanţă, am stabilit de comun acord această dată. Am primit săptămâna trecută, exact cum a primit şi domnul primar, câteva amendamente de la opoziţie, de la PNL. Eu vă spun că 100% sunt îndeplinite. Dar încep şi eu ca alţi consilieri să am aşa, poate din altă galaxie, premoniţii că nu vor vota bugetul. Asta ţinând cont că toate amendamentele lor sunt deja îndeplinite şi stipulate în proiectul bugetului pe anul 2018”, a declarat Chiriac.

Rămâne de văzut cum va arăta bugetul CJ Brăila în formă finală. Precizăm că după ce proiectul acesta va fi adoptat, urmează cel al municipiului, precum şi cele ale comunelor şi oraşelor din judeţ să fie supuse dezbaterii în Consiliile Locale.
Categorie articol: 

Comentarii