Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Celhart Donaris" a finalizat un proiect de dezvoltare a resurselor umane

Vineri, societatea "Ceprohart" SA a organizat sesiunea finala a proiectului "Servicii de consultanta si instruire pentru pregatirea personalului adult din industria prelucratoare", realizat in parteneriat cu "Celhart Donaris" SA. Cu aceasta ocazie, au fost prezentate principalele obiective urmarite in cadrul acestei actiuni precum si rezultatele inregistrate la finalul celor 12 luni, perioada in care s-a derulat acest proiect.
Proiectul a fost finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2005 - Coeziune economica si sociala/Dezvoltarea resurselor umane si a beneficiat de un buget total de circa 93.500 euro.
Obiectivul specific al proiectului a fost dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale ale angajatilor din cadrul SC "Celhart Donaris", factor esential in asigurarea competitivitatii acestora si in cresterea sigurantei si calitatii locurilor de munca. Grupul tinta al proiectului a fost format din 105 angajati, dintre care 45 au beneficiat de un program de consultanta, printre altele in domeniul accesarii surselor de finantare si scrierea propunerilor de proiecte. In plus, 60 de angajati ai companiei au participat la cursuri de instruire in mai multe domenii, pentru a fi calificati ca auditor calitate, auditor mediu, inspector protectia muncii sau informatie si comunicare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii