Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Carantinații" de la Albina, ajutați de Parohia "Sfânta Parascheva"

* 20 de persoane aflate în carantină, într-un spațiu instituționalizat de pe raza localității Albina, comuna Tichilești, au primit pachete cu produse sanitare și de igienă

 

 

 

 

Binefaceri pentru persoanele aflate în carantină la Brăila, prin strădania preoților și a credincioșilor din parohii.  După ce a donat zece tablete {colii Gimnaziale "Alexandru Ioan Cuza" din Brăila, parohia "Sfânta Cuvioasă Paracheva" și-a îndreptat binefacerile către persoanele aflate în carantină, din pricina pandemiei de coronavirus. În zilele următoare, va dona alte zece tablete elevilor merituoși, dar fără posibilități materiale, de la Colegiul Național "Gheorghe Munteanu Murgoci" Brăila, care a aniversat, zilele trecute, un secol de existență.  

Potrivit părintelui Rareș Bucur, consilier în cadrul Eparhiei Dunării de Jos, în ziua de 3 iunie 2020 - cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian - parohia brăileană  "Sfânta Cuvioasă Parascheva", de la Concordia, a venit în sprijinul celor 20 de persoane care se află în carantină într-un spațiu instituționalizat situat pe raza localității Albina, comuna Tichilești. 

"Comitetul parohial al parohiei "Sfânta Cuvioasă Parascheva" din Brăila a achiziționat și a oferit persoanelor aflate în carantină pachete cu obiecte sanitare și articole de igienă. Beneficiarii și-au arătat aprecierea și au mulțumit donatorilor și tuturor celor care au sprijinit această acțiune de binefacere", ne-a precizat părintele Rareș Bucur.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii