Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campania “Un înger de Crăciun”. Avalanşă de daruri la “Obiectiv”

• “îngerii” încărcaţi cu daruri vin zilnic la redacţia noastră pentru a lăsa cadourile ce vor ajunge în sacul magic al lui Moş Crăciun • nu uitaţi că darurile voastre trebuie să ajungă la noi până vineri, 14 decembrie • în paralel, continuă donaţiile şi pentru Ana şi Bogdi, doi copii care se luptă cu o boală grea

 

Au mai rămas câteva zile şi Moş Crăciun le va oferi celor aproape 200 de copii mai puţin norocoşi din Brăila cadourile mult visate! Campania “Un înger de Crăciun” a intrat pe ultima sută de metri, iar “îngerii” au început să sosească încărcaţi de daruri la sediul redacţiei noastre, cadouri pline de jucării, hăinuţe, ghete sau dulciuri, lucruri pe care cei mici le-au cerut în scrisorile către Moş. Deja jumătate din daruri au ajuns la noi şi le aşteptăm pe toate până vineri, 14 decembrie. Apoi, pe 18 decembrie, ne vom întâlni cu toţii la Palatul Lyra, “îngeri” şi “îngeraşi”, de la ora 15:00, pentru a “savura” împreună magia creată în jurul acestei campanii.

“Spiriduşii” Moşului lucrează de zor la ultimele pregătiri, iar pentru asta trebuie să le mulţumim în mod special colaboratorilor şi sponsorilor noştri: Filarmonica “Lyra-George Cavadia”, Selgros, Carrefour, TransMarian,Cofetăria Caramelo by Vero, Special Design Events, Cabina Foto Smiley, Haka Print, Cluburile de fotbal Kinder şi Stars, firmei Romnav şi Centrului de închiriere costume de carnaval “Lumea Basmelor”. În egală măsură, mulţumim tuturor “îngerilor”, mari şi mici, care au rezonat cu mesajul campaniei noastre şi au dorit să le ofere o fărâmă de fericire copiilor mai puţin norocoşi din Brăila!

 

Donaţii pentru Ana şi Bogdi

Ana şi Bogdi, cei doi copii din Brăila care se luptă cu boli grave, au în continuare alături oameni cu inimă mare, oameni care nu pot rămâne indiferenţi la suferinţa lor şi vor să îi ajute. Ieri, la sediul redacţiei noastre am primit o nouă donaţie pentru Ana Maria Ciutacu, eleva de la Liceul de Arte, în valoare de 200 lei. Donatorul a dorit să rămână anonim, urându-i adolescentei multă sănătate. Alte două donaţii pentru Ana s-au făcut în contul Asociaţiei pentru Adevăr, în valoare de 50 lei, respectiv 100 lei. Şi tot în cont, un alt “înger” care a dorit să rămână anonim i-a dăruit lui Bogdi suma de 300 lei, alături de cele mai sincere urări de sănătate. De altfel, mesajele noastre par să fie auzite, pentru că Bogdi se simte din ce în ce mai bine şi reacţionează bine la tratament. Precizăm că prin Asociaţia pentru Adevăr s-a primit şi o donaţie pentru campania “Un înger de Crăciun”, în valoare de 25 lei.

Le mulţumim acestor donatori care s-au oferi să fie “îngeri” de Crăciun pentru aceşti copii! Precizăm că donaţiile rămân în continuare deschise la redacţia cotidianului “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00, atât pentru Ana şi Bogdi, cât şi pentru campania “Un înger de Crăciun”. Reamintim că pentru Ana se pot face donaţii şi direct pe Facebook, pe pagina “Toghether for Ana Maria Ciutacu”.

În continuare, vă îndemnăm să fiţi şi voi UNIVERSUL Anei, UNIVERSUL lui Bogdi sau UNIVERSUL copiilor mai puţin norocoşi din Brăila! Oferiţi-le praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţele!
Categorie articol: 

Comentarii