Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ca sa-si vada iubita si copilul, s-a ales cu patru dosare penale

Braileanul Petre Sorin Radulescu, in virsta de 41 de ani, detine recordul la treceri ilegale de frontiera, desi nu a calatorit niciodata mai departe de Bulgaria. El a fost trimis in judecata, a patra oara, in lipsa, pentru trecere frauduloasa a granitelor Romaniei si Bulgariei, insa nu a putut fi audiat, pentru ca s-a sustras de la cercetari.
Povestea lui Radulescu incepe in urma cu 14 ani cind, aflat legal in Bulgaria, a cunoscut-o pe Malinka Pechlova. In anul 1995, el s-a intors in Romania ca sa-si schimbe pasaportul, apoi a facut cale-ntoarsa in Bulgaria, continuind concubinajul cu Malinka. Patru ani mai tirziu, au inceput problemele. Astfel, in anul 1999 - precizeaza achetatorii - braileanul a fost expulzat in Romania, pentru ca se afla ilegal in Bulgaria, si condamnat la 6 luni de inchisoare, de catre Judecatoria Calafat. Dupa executarea pedepsei, el s-a decis sa riste din nou, pentru ca vroia cu orice pret sa-si vada copilul nou-nascut. Cum nu avea pasaport, Radulescu a iesit ilegal din tara si s-a stabilit la Sofia, impreuna cu bulgaroaica si baietelul lor. Pina in anul 2002, el a muncit in constructii, reusind sa "fenteze" autoritatile bulgare. Pe data de 5 august 2002, insa, a fost retinut de politia bulgara si expulzat, o luna mai tirziu, in Romania, pentru ca nu avea documente legale de sedere. Alt dosar penal, alta condamnare de 6 luni (Judecatoria Giurgiu, sentinta penala 11/ 7 ianuarie 2003), alta fuga in Bulgaria. Pe 6 aprilie 2003, Radulescu a trecut ilegal frontiera Romaniei prin dreptul localitatii 2 Mai, reusind sa ajunga la Sofia, dar, la scurt timp a fost prins din nou si expulzat. De data aceasta, a scapat cu o amenda administrativa.
Barbatul ghinionist nu a renuntat insa la a-si vedea familia din Bulgaria. Pe 7 septembrie 2004, el a iesit ilegal din tara, tot prin zona localitatii 2 Mai, judetul Constanta, ca sa ajunga la Sofia, la Malinka. Pe 18 octombrie acelasi an, politia bulgara l-a luat pe brailean de la domiciliul concubinei si l-a trimis inapoi in Romania, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - Vidin.
In prezent, Radulescu nu se afla la domiciliu. De aceea, nici nu i s-au putut prezenta acuzatiile. Oamenii legii banuiesc unde ar putea fi: in Bulgaria, la femeia iubita.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii