Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclist accidentat grav de o căruţă

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în seara zilei de vineri, 29 august 2014, la ora 21:30, Ştefăniţă C., în vârstă de 21 de ani, din oraşul Însurăţei, se deplasa cu atelajul hipo pe DC 21, în afara satului Măru Roşu. El l-a surprins şi accidentat pe Lucică B., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în satul Lacu Rezi, care se deplasa cu bicicleta, în aceeaşi direcţie.
Culmea, după producerea accidentului rutier, căruţaşul a părăsit zona fără încuviinţarea poliţiei, fără să-i pese de starea victimei, fiind depistat abia sâmbătă dimineaţă, la ora 9:00, în localitatea Cuza Vodă. În urma accidentului rutier de vineri seară, a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 196 alin. 1 şi art. 338 alin. 1 din noul Cod penal. Cercetările continuă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii