Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi începe Cupa Moş Crăciun - Carrefour la fotbal în sală

• turneu caritabil organizat de AJF Brăila prin Comisia de fotbal în sală • etapa inaugurală a ediţiei a IV-a programează meciuri “tari”  • brăilenii pot fi “îngeri” şi cu o mică donaţie pot să strângă banii necesari investigaţiilor şi tratamentului pentru doi tineri, Ana Maria Ciutacu şi Laurenţiu Prozan

 

Ediţia a IV-a a Cupei Moş Crăciun - Carrefour  la fotbal în sală începe în această după-amiază, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă, cu o rundă care programează meciuri “tari”, pentru că adversare sunt echipele care au pretenţii la accederea în semifinale.

La competiţia organizată de AJF Brăila, prin Comisia de fotbal în sală, participă opt formaţii, repartizate în două serii. Din prima fac parte Pretenaşii, cu Emanuel Moldoveanu şi Vasile Gheorghe în echipa de start, FC “ME” Luceafărul, Armata, la care evoluează Cătălin Constandache, Viorel Banciu şi FC Buzăului, iar din a doua, Viitorul Ianca, echipa care a câştigat competiţia în 2017 şi care îl are în lot pe Andrei Crăciun, jucător titular în naţionala de fotbal în sală a României, Penitenciare, la care îl lot sunt şi doi jucători de la Sportul Chiscani, Gabriel Preda şi Marius Coman, Dinamo şi Kinder, echipă formată din profesori de educaţie fizică dar şi fotbalişti precum Costel Roşu sau Iulian Bogoş.

Cupa Moş Crăciun - Carrefour  la fotbal în sală are drept obiectiv caritabil să ajute doi tineri brăileni să revină la o viaţă normală. Noi brăilenii putem fi “îngerii” de sărbători pentru Ana Maria Ciutacu şi Laurenţiu Prozan şi cu o mică donaţie îi putem ajuta să strângă o parte dintre banii necesari investigaţiilor şi tratamentului care îi pot face bine.

Ana Maria Ciutacu, este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” şi se luptă cu o boală grea, ea fiind diagnosticată cu cancer.

În urmă cu un an, Laurenţiu Prozan, de 26 de ani, a fost diagnosticat cu Nefropatie cu Iga, boală autoimună, pentru că rinichii nu mai funcţionează.

Şi niciunul dintre ei nu au resursele financiare pentru tratamentul care îi poate face bine.

Pe toată perioada turneului la intrarea în Sala Polivalentă vor fi amplasate două urne, în care brăilenii cu suflet mare pot dona bani pentru cei doi tineri.

 

Programul meciurilor din prima etapă:

Ora 17.30 FC “ME” Luceafărul - Pretenaşii

Ora 18.30 Penitenciare - Viitorul Ianca

Ora 19.30 FRC Buzăului - Armata

Ora 20.30 Kinder - Dinamo
Categorie articol: 

Comentarii