Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andrei Ionuț Ichim, cel mai tânăr social-democrat din CJ: “Sportul este o investiție pentru viitorul generațiilor noastre”

Andrei Ionuț Ichim are 25 de ani, locuiește în orașul Făurei și este licențiat în Științe Administrative și masterand în domeniul Managementului Instituțiilor și Serviciilor Publice. Este cel mai tânăr consilier județean din Brăila, reprezentând PSD. În plan profesional, a activat în domeniul fondurilor europene dar și în cel sportiv (a fost manager de club sportiv dar arbitru de fotbal).

 

-Cum vă simțiți la ședințele CJ Brăila?

-Ca tânăr consilier județean, am învățat în acest scurt timp multe lucruri legate de modul de desfășurare a activității în Consiliul Județean, care sunt prioritățile mele și cum îi pot reprezenta cât mai bine pe cei care m-au trimis în această funcție. Cel mai important pentru mine este să merg, tot timpul, printre brăileni, pe teren, să le ascult problemele și să încerc să fiu pregătit să îi ajut.

 

-Ce nu vă place?

-Perioada aceasta a pandemiei ne-a afectat mult și modul de lucru. Nu mă simt confortabil cu ședințele de Consiliu Județean online, însă sunt conștient că este singurul mod prin care putem  evita o posibilă infectare cu noul coronavirus.

 

-Ați schimba ceva la modul de organizare și funcționare al ședințelor?

-Într-un scenariu pozitiv, în care ne vom reîntoarce la viața normală dinainte de COVID-19, mi-ar plăcea ca ședințele de Consiliu să se desfășoare și în spații deschise, cu participarea activă a cetățenilor.

 

-Aveți un proiect personal pe care, cu ajutorul grupului de consilieri PSD, să-l promovați până la sfârșitul mandatului?

-Încă din campania electorală, proiectul meu personal dar și unul dintre domeniile prioritare din cadrul proiectului #PentruBrailaTuturor propus de echipa PSD Brăila s-a bazat pe finanțarea sportului de performanță și masă. Acum, pentru că activez în cadrul Comisiei pentru activități științifice, învățământ, cultură,culte, tineret și activități sportive, vreau să ajut sportul cu acest proiect pentru că este vital pentru sănătatea oamenilor, pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și este, în definitiv, o investiție pentru viitorul generațiilor noastre. Avem atâtea resurse, și talente și consider că orice sumă de bani cheltuită în acest domeniu aduce plus valoare. Este un angajament pe care mi l-am luat, în fața brăilenilor și vreau să susțin și să promovez cât mai mult sportul brăilean. (a consemnat Monica PARASCHIV)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii