Mergi la conţinutul principal

Alphalingua, şcoala unde poţi învăţa 30 de limbi străine prin metode inovatoare

• situată pe Şoseaua Buzăului nr. 9, şcoala de limbi străine Alphalingua vine cu o serie de metode moderne şi interactive de predare şi învăţare • printre acestea se numără Neuron English şi Rosetta Stone, recunoscute la nivel internaţional • în cadrul şcolii, cursanţii au la dispoziţie o altă metodă inedită de a deprinde o limbă străină: aplicaţia Mondley VR, aplicaţie ce foloseşte realitatea virtuală

 

Ţi-ai dorit mereu să înveţi o limbă străină, dar te-ai săturat de metodele clasice? Atunci Şcoala de limbi străine “Alphalingua” e locul unde vei reuşi să vorbeşti engleza, franceza, germană, italiana, spaniola şi multe altele. Situată pe Şoseaua Buzăului nr. 9, “Alphalingua” poate fi numită o “Şcoală smart” sau “Şcoala mileniului III” pentru că vine cu o serie de metode moderne şi interactive de predare şi învăţare. Concret, cu ajutorul tehnologiei, variantele clasice de predare-învăţare sunt revoluţionare, iar copiii şi adulţi vor putea învăţa mult mai uşor şi mai repede o limbă străină (aproximativ 30 de limbi străine).

Noile metode inovatoare au fost prezentate de Şcoala “Alphalingua” în cadrul unei conferinţe de presă, la care invitaţi speciali au fost Jhon Kerins şi Costin Octavian Sorici, reprezentanţi Neuron English Europe. Acestora li s-au alăturat prin videoconferinţă Harry Tubben - Business Development Central Europe şi

Alexandru Iliescu - cofondatorul aplicaţiei Mondley.

Neuron English face parte dintr-o mare reţea internaţională de predare a limbii engleze, care foloseşte programele educaţionale ale Scientific Learning, programe care dezvoltă abilităţi cognitive şi de limbă la nivelul unui vorbitor nativ.

Prin intermediul platformei interactive de învăţare Myscilearn şi prin metodologia inovatoare de evaluare, predare, monitorizare şi raportare a rezultatelor elevilor, programul oferă oportunitatea de a învăţa şi exersa engleza ca în mediu nativ, prin expunerea la experienţe de învăţare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleză.

Rosetta Stone, o altă metodă modernă, este dedicată schimbării modului în care lumea învaţă. Soluţiile inovatoare, bazate pe tehnologie, limbaj, alfabetizare şi creier-fitness sunt folosite de mii de şcoli, întreprinderi, organizaţii guvernamentale şi milioane de indivizi din întreaga lume. Fondată în 1992, Rosetta Stone a pionierat utilizarea software-ului interactiv pentru a accelera învăţarea limbilor străine. Engleza, spaniola, araba, greaca, poloneza, ebraica, portugheza, olandeza, farsi, vietnameza, germana, hindi, rusa, italiana, japoneza, franceza sau coreeana sunt doar o parte dintre limbile străine ce pot fi studiate.

De asemenea, mai există şi aplicaţia Mondley VR  de învăţare a limbilor străine folosind realitatea virtuală. Ea permite cursanţilor să păşească, prin mijlocirea

căştilor de realitate virtuală, în variate lumi interactive. Conversaţiile virtuale cu personajele din aplicaţia Mondley reprezintă cea mai inovatoare metodă de îmbunătăţire a abilităţilor lingvistice şi este dezvoltată pentru învăţarea a 30 limbi străine. Aplicaţia a fost creată de o companie românească din Braşov şi are peste 30 de milioane de download-uri din întreaga lume. Mondley a fost numită drept cea mai bună aplicaţie din Estul Europei de către Facebook.

Pe lângă aceste metode, şcoala dispune şi de un sistem de predare de la distanţă. Practic, sistemul de teleprezenţă implementat va permite eliminarea constrângerilor legate de absenţa fizică a profesorului şi fost conceput pentru a putea fi utilizat în următoarele situaţii: profesor în sala de curs - cursanţi la distanţă; cursanţi în sala de curs - profesor la distanţă; profesor la distanţă - cursanţi la distanţă.

De precizat că la “Alphalingua” nu se învaţă doar limbi străine ci şi limba română. Da, aţi citit bine! Şcoala organizează şi cursuri de limba română pentru cei care locuiesc în diasporă. 

Licenţele şi dotarea sălilor de curs au fost achiziţionate în cadrul programului Start-Up Nation 2017.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro