Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alertă la Șuțești. Mai mulți localnici au fost izolați la domiciliu, după ce au mers la muncă în localitatea carantinată Râmnicelu, din județul Buzău

Prefectul Cătălin Boboc a anunțat că în localitatea brăileană Șuțești 50 de persoane, din 18 familii, trebuie izolate la domiciliu, ca măsură preventivă, deoarece există informații certe că acestea au ajuns în localitatea buzoiană Râmnicelu, unde există mai multe cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Respectiva localitate din județul vecin a fost introdusă în carantină din cauza numărului mare de infectați.

 

”Sâmbătă dimineață am discutat cu dl Cristi Codreanu, primarul comunei Șuțești, și am convenint să îi identificăm pe toți cei care au mers la muncă în comuna Râmnicelu din județul Buzău, recomandându-le să rămână in casă până vom primi concluziile epidemiologilor.
Listele au fost transmise la DSP, doamna dr. Gavrilescu recomandând autoizolarea voluntară la domiciliu, ca măsură preventivă, neavând până în acest moment vreo persoană cu simptome sau date din care să rezulte că avem vreun contact al unui buzoian infectat.
Primarul a convocat o ședință CLSU ȘUȚEȘTI, pentru această dimineață, în cadrul căreia va stabili modul în care vor sprijini familiile izolate”
, a anunțat prefectul Boboc.
Categorie articol: 

Comentarii