Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agitație în CLM pentru cumpărarea unui teren în centrul vechi, chiar în spatele Muzeului Carol I

* este vorba despre spațiul verde de pe Calea Galați nr. 2 * din pricina neînțelegerilor consilierilor, proiectul a picat la vot

 

 

 

Ședință de îndată tensionată, astăzi, la Consiliul Local Municipal Brăila. Este vorba despre a doua întâlnire de acest gen a consilierilor în luna august, de această dată fără prezența primarului Marian Dragomir (care se află în concediu) și a secretarului municipiului Ion Drăgan (care a fost substituit de directorul juridic Angelica Pamfil). Ședința a avut legătură cu un proiect de hotărâre privind cumpărarea de către municipalitate a terenului de 1.3626 mp, situat pe Calea Galați, nr. 2. Mai exact, spațiul verde din spatele Muzeului Brăilei “Carol I”.

După o serie de contre între consilieri privind suma, oportunitatea și legalitatea proiectului, având în vedere că inițiativa era legată de patrimoniu (proiecte care au nevoie de două treimi din voturi pentru a trece), în cele din urmă a picat cu 16 voturi “pentru” și abținerea a 3 consilieri PNL prezenți și a independentului Lucian Căprariu. Precizăm că de la ședința ordinară au lipsit motivat 7 dintre membrii CLM Brăila.

Mai multe detalii despre acest subiect în ediția print a cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei”.
Categorie articol: 

Comentarii