Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident rutier pe DN2B în zona Lacu Sărat

* potrivit polițiștilor, o șoferiță în vârstă de 69 de ani a depășit o  mașină staționată parțial pe drum, a încălcat linia continuă și a lovit frontal un alt vehicul care circula regulamentar, din sens opus * în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a unui pasager de 52 de ani aflat în cealaltă mașină

 

 

Un accident grav s-a petrecut astăzi pe DN2B în zona localității Lacu Sărat în urma căruia circulația a fost îngreunată. Potrivit polițiștilor, evenimentul rutier a avut loc la ora 15:20. O șoferiță în vârstă de 69 de ani, din localitatea Traian, în timp ce conducea pe DN2B, în apropiere de Lacu Sărat, ar fi depășit un vehicul ce era staționat parțial pe drum, moment în care a încălcat marcajul simplu longitudinal continuu și a lovit frontal un alt vehicul, condus regulamentar din sens opus. În mașina respectivă, la volan se afla un bărbat de 32 de ani din Brăila.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a unui pasager, în vârstă de 52 de ani, din Brăila, ocupant în al doilea vehicul. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, ne-au transmis reprezentanții IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii