Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

40 de sindicalişti ai Penitenciarul Tichileşti, “îngeri” de Crăciun pentru zeci de copii

• membri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare - Filiala Tichileşti, s-au mobilizat imediat după ce cotidianul “Obiectiv” a lansat campania şi vor face fericiţi peste 30 de copii

 

Peste 40 de angajaţi ai Penitenciarului Tichileşti, membri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare (SNPP) - Filiala Tichileşti, au ales să devină “îngeri” de Crăciun în campania desfăşurată de Asociaţia “Pentru Adevăr” şi cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”. Imediat după publicarea anunţului lansării celei de-a doua ediţii a evenimentului, Cristian Tudorache, vicepreşedinte SNPP Tichileşti, ne-a trimis un e-mail în care ne-a solicitat două scrisori, dorinţele copiilor urmând să le îndeplinească personal. Impresionat de scrisoarea copilului, acesta şi-a dorit să facă mai mult. Aşa că, în aceeaşi zi, a publicat un anunţ pe blogul sindicatului, în care îşi îndemna colegii să se implice în această campanie.

“Am considerat că printre noi sunt oameni care pot interacţiona cu nişte copii aflaţi în nevoie. Printre ei sunt copii care nici nu îndrăznesc să se gândească la un cadou de Crăciun, copii care ar putea suferi trauma că Moşul i-ar putea evita din nou. Sufleteşte, nu este corect! De aceea am hotărât că am putea fi îngeri pentru o zi!”, a scris Cristian Tudorache pe blogul sindicatului. 

Iar colegii săi s-au mobilizat exemplar, peste 40 de angajaţi ai penitenciarului dorind să devină “îngeri” de Crăciun pentru copiii mai puţin norocoşi, băieţi şi fetiţe care merg la şcoală şi se străduiesc să înveţe cât mai bine. A doua zi au revenit cu o nouă solicitare de scrisori, aceştia oferindu-se să “înveselească” Crăciunul a peste 30 de copii. Iar pentru asta nu putem decât să le mulţumim membrilor Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare - Filiala Tichileşti pentru frumoasa mobilizare.

 

O nouă donaţie la redacţie

 

“Îngerii” au început deja să se ocupe de îndeplinirea dorinţelor copiilor, cadourile fiind aşteptate la sediul redacţiei din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00, iar sâmbătă între orele 14.00-18.00. Rugămintea noastră este ca darurile să fie împachetate, însă dacă nu reuşiţi să faceţi acest lucru “spiriduşii” noştri se vor ocupa de sarcina aceasta.

Reamintim că darurile vor fi împărţite copiilor de către Moş Crăciun, în ultima săptămână de şcoală, mai exact în ziua de joi, 19 decembrie, începând cu ora 14.00, la Palatul Lyra. “Îngerii” care doresc să participe la eveniment sunt aşteptaţi cu drag.

În paralel cu organizarea campaniei, la sediul redacţiei noastre s-a primit o nouă donaţie, în valoare de 200 lei, donatoarea preferând să îşi păstreze anonimatul. Mulţumim pentru gestul frumos şi îi anunţăm pe cei care vor să îl ajute pe Moşu' să aibă un sac bogat că donaţiile rămân în continuare deschise la redacţia cotidianului “Obiectiv-Vocea Brăilei”. Vom publica în ediţia de a doua zi toate sumele donate, iar la final toate obiectele achiziţionate din banii primiţi de la dumneavoastră.

De asemenea, dacă, din anumite motive, există persoane care doresc să se alăture campaniei, dar timpul nu le permite să meargă la cumpărături, punem la dispoziţiei contul Asociaţiei “Pentru Adevăr”, unde se pot face donaţii, iar “spiriduşii” se vor ocupa de cadouri.

 

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

 

La fel ca la ediţia precedentă, ne bazăm pe voi, oameni frumoşi şi cu suflet mare, pentru a îndeplini toate dorinţele copiilor ce ne-au trimis scrisori. Să le arătăm că ne pasă de ei şi să ne implicăm aşa cum am face-o pentru propriii copii. Magia Crăciunului va exista atât timp cât noi, adulţii, vom avea grijă să o alimentăm mereu, iar flacăra speranţei să nu se stingă niciodată în inimile acestor micuţi.

Anul acesta, de Crăciun, şi tu poţi să fii un înger!

 

Fii îngerul care binecuvântează Crăciunul unui copil mai puţin norocos!

 

Îndeplineşte-i dorinţa!

 

#impreunadecraciun

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii