Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4 de “DA”! O elevă din Brăila a cucerit juriul X Factor

• în emisiunea difuzată aseară, Cristina Andreea Antonescu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul “Murgoci”, i-a impresionat pe cei patru juraţi cu vocea sa, dar şi prin modul în care a ales să interpreteze piesa “Toxic” de la Britney Spears • tânăra brăileancă a trecut astfel de audiţii şi s-a calificat în etapa următoare cu 4 de “DA!” • cei care vor să o trimită pe Cristina direct în galele live o pot face printr-un vot în aplicaţia X Factor România, disponibilă în Google Play şi App Store

 

O elevă de 17 ani din Brăila i-a impresionat pe juraţii de la X Factor. În emisiunea difuzată aseară, pe scenă a păşit, timid, Cristina Andreea Antonescu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul “Murgoci”. Însă odată ce a început să cânte, emoţiile s-au risipit şi Cristina i-a cucerit nu doar pe cei patru juraţi, dar şi pe cei din public. Dincolo de vocea frumoasă, momentul susţinut de tânăra din Brăila a fost unul spectaculos, datorită modului în care a ales să interpreteze piesa “Toxic” a lui Britney Spears, ea alegând varianta acustică.

“Am ales să cânt «Toxic» de la Britney Spears, dar pe negativul lui Melanie Martinez, care e varianta acustică. Am fost practic doar eu şi chitara şi am încercat să îi dau piesei o notă personală, să o cânt diferit, să o cânt în felul meu”, ne-a spus Cristina.

Iar varianta aleasă de ea a sunat foarte bine, cei patru membri ai juriului având numai cuvinte de laudă la adresa sa. Ştefan Bănică, Carla's Dreams, Delia şi Horia Brenciu i-au dat fiecare “DA” iar brăileanca noastră a trecut astfel de etapa audiţiilor şi va merge mai departe în competiţie. 

“De când am intrat în 2018 mi-am propus ca acesta să fie anul meu şi să încerc lucruri pe care le-am amânat din diverse motive. Şi cum mie îmi plăcea muzica şi emisiunea, am zis să îmi fac curaj şi să particip şi eu la acest concurs. Să nu mai zic «Cum ar fi dacă...», ci efectiv să iau atitudine şi să mă înscriu. Şi părinţii, cum mă susţin în orice, au fost alături de mine. A fost destul de copleşitoare ziua în care m-am prezentat la audiţii, dar am vrut să dau tot ce e mai bun pe scenă şi iată că a fost bine! A fost o experienţă unică”, ne-a mărturisit aceasta.

Cristina s-a apucat de cântat la 4 ani şi de atunci nu există zi în care să nu fie înconjurată de muzică. Tânăra spune că nu se vede trăind fără muzică şi merge la evenimente ori de câte ori este invitată.

“Muzica e pasiunea mea cea mai mare. Eu fără muzică nu pot. Face parte din mine şi nu am cum să renunţ. Muzica mă face să uit de tot şi de toate, mă ajută să mă relaxez, să scap de anumite stări. E refugiul meu. Mă bucur că am făcut pasul acesta, că am participat la emisiune şi îi îndemn şi pe alţi tineri talentaţi să încerce. Şi eu am avut dubii, în toţi anii aceia în care mă uitam la televizor şi îmi doream să fiu acolo, dar nu aveam curajul să îmi arăt talentul. Îi sfătuiesc să aibă mai multă încredere în ei şi să încerce, pentru că nu se ştie ce va fi. Să nu le fie frică de ce spun ceilalţi, pentru că nu are cum să nu fie bine”, susţine Cristina.

 

Artistă de scenă, programator în spatele ei

Atunci când nu cântă, Cristina programează roboţi. Pentru al doilea an la rând, ea face parte din echipa “Velocity” a Colegiului “Murgoci”, echipă care se pregăteşte în această perioadă pentru cea mai mare competiţie de robotică din România - First Tech Challenge. Sarcina ei este să se ocupe de programarea robotului, după ce anul trecut s-a ocupat de construcţie.

Cristina a fost o elevă foarte bună încă din gimnaziu, iar când a venit momentul să îşi aleagă liceul dorinţa ei a fost să intre la clasa de matematică-informatică bilingv engleză de la “Murgoci”, cea mai bună clasă din oraş.

În timpul liber, ea se dedică activităţilor de voluntariat, fiind membră în Forumul Tinerilor din România - Brăila, dar şi fotografiei, fiind pasionată şi de acest domeniu. “Am această pasiune de la tata care este fotograf şi m-a îndrumat pe această latură. Mi se pare foarte interesantă fotografia, pentru că poţi capta lucruri mici, detaliile, şi acestea sunt cele care contează cel mai mult într-o imagine”, susţine Cristina.

 

Votul tău o poate trimite pe Cristina direct în galele live!

Formatul emisiunii X Factor îi permite unui concurent să ajungă direct în galele Live, fără să mai treacă prin bootcamp şi etapa duelurilor. Iar Cristina poate ajunge direct în gale printr-un simplu vot în aplicaţia X Factor România. Descărcă aplicaţia din Google Play sau App Store, caută momentul ei şi votează! Atenţie însă! Votarea s-a deschis imediat după difuzarea momentului la televizor şi se încheie după 24 de ore. Aşadar, mai aveţi timp până diseară să o votaţi pe brăileanca Cristina Andreea Antonescu!
Categorie articol: 

Comentarii