Mergi la conţinutul principal

„Niște fete” - piesă jucată la Casa Embericos a Muzeului Brăilei „Carol I”

• evenimentul are loc miercuri, 1 noiembrie 2023, și este prezentat de actorii Teatrului de Pică, în colaborare cu Secția Artă a Muzeului Brăilei „Carol I” • spectacolul, care va dura 1 oră și 15 minute, este o adaptare după Neil Labute

 

Inedit la Centrul Cultural Nicăpetre (Casa Embericos - Monument istoric, Strada Belvedere nr. 1) din cadrul Muzeului Brăilei „Carol I”.

Potrivit muzeografului Fatme Nistoroi, muzeograf în cadrul Secției Artă, în ziua de miercuri, 1 noiembrie 2023, trupa Teatrul de Pică îi invită pe brăileni la vizionarea piesei „Niște fete” (adaptare după Neil Labute), la Muzeul Brăilei „Carol I” - Centrul Cultural Nicăpetre. Regia și scenografia este colectivă, iar traducerea aparține lui Bogdan Budeș. Distribuția spectacolului: Robert Oprea (Guy), Nicoleta Matea (Tyler), Lavinia Alexandru (Lindsay), Ioana Picoș (Bobby). Durata spectacolului este de 1oră și 15 min., iar prețul unui bilet este de 30 de lei.
Prezentare spectacolului „Niște fete”: Guy, un tânăr scriitor, decide să își confrunte relațiile romantice trecute, întâlnindu-se cu trei dintre femeile pe care crede că le-a rănit cel mai mult. Ce urmează? Gelozie, regrete, surprize, un cocktail exploziv de emoții, o comedie dulce-amară despre dragoste și măștile ei. Concluzia? Uneori oamenii aleg să se complacă în relații banale, dar aparent sigure, devenind un soi de prizonieri liberi, însă captivi ai sentimentelor disimulate, morala piesei fiind un duș rece pentru mulți dintre noi.

Informații și rezervări pentru spectacolul de la Centrul Cultural Nicăpetre se pot face la tel. 0722. 612. 471.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro