Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Curat comedie!”. Costel Păstrăşcan vine la Brăila Film Festival

• astăzi, de la ora 19.33, pe terasa Sunrise Marina Wine Bistro, brăilenii sunt invitaţi la o videoproiecţie de caricatură comentată • seara va continua cu o altă comedie: filmul “Nuntă în offsaid”  

 

Cea de-a doua ediţie Brăila Film Festival, eveniment organizat de Asociaţia Culturală “CineFeel” Brăila, vine cu o nouă surpriză. Este vorba de spectacolul “Curat comedie”, o videoproiecţie de caricatură comentată, iar autorul acesteia, îndrăgitul caricaturist Costel Pătrăşcan, promite că se va râde mult. Evenimentul are loc astăzi, de la ora 19.33, pe terasa Sunrise Marina Wine Bistro, intrarea fiind liberă.

“Unii spun că-i un altfel de stand-up, aţii că-i un show de comedie inedit la care se râde mult şi se spun adevăruri de cele mai multe ori ocolite. Eu spun ca este videoproiecţie de caricatură comentată. M-am antrenat 30 de ani în redacţiile cotidienelor, revistelor de satiră şi festivalurile de umor pentru întâlnirea cu dumneavoastră de joi, 24 septembrie 2020, ora 19,33! Intrarea este liberă doar pentru cei care AU simţul umorului!”, spune Costel Păstrăşcan.

Iar seara de comedie va continua cu o altă comedie: filmul “Nuntă în ofsaid”. Pelicula îl are are în prim plan pe Ephraim, cel mai mic din cinci fraţi, care îi cere colegei lui, Carla, în vârstă tot de zece ani, să se mărite cu el când vor împlini 18 ani. Opt ani mai târziu, cine s-ar fi gândit că Spania va juca finala Cupei mondiale la fotbal în Africa de Sud, exact în ziua nunţii lor? Ephraim îşi reuneşte familia în această zi de catharsis naţional şi, cu întreaga ţară paralizată de meci, fiecare membru al familiei se va confrunta cu cea mai importantă provocare a vieţii: să se accepte aşa cum este.

Şi la film intrarea este liberă, însă numărul de locuri este limitat în contextul Covid-19. De aceea, organizatorii festivalului vă recomandă să faceţi o rezervare la numărul de telefon 0722.608.938.

Reamintim că cea de-a doua ediţie Brăila Film Festival şi-a propus să aducă în faţa publicului brăilean atât filme documentare, cât şi filme artistice. Evenimentul face parte din proiectul “Brăila - Port la Dunăre@ culturală” al Asociaţiei Culturale “Cinefeel” Brăila, proiect finanţat de Consiliul Judeţean Brăila în cadrul “Programului pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes judeţean pentru anul 2020”.
Categorie articol: 

Comentarii