Mergi la conţinutul principal

Şoseaua Naţională Veche, închisă traficului auto

• măsura a fost luată pentru a se putea repara asfaltul plin de gropi de pe această stradă intens circulată din municipiu • lucrările sunt preconizate să dureze maxim trei zile, astfel că restricţia ar trebui ridicată până joi după-amiază

 

Şoseaua Naţională Veche, stradă din municipiu care trece prin spatele Stadionului Municipal, cunoscută brăilenilor şi sub denumirea de “Drumul Hoţilor”, a intrat în reabilitare începând de ieri, de la ora 13.00. Primarul Marian Dragomir a anunţat pe pagina personală de Facebook că, pentru buna desfăşurare a lucrărilor, strada va fi închisă circulaţiei autoturismelor. Potrivit Primăriei,  se va turna covor asfaltic, iar şantierul se preconizează să dureze maxim trei zile, astfel că joi după-amiază circulaţia pe strada respectivă ar trebui reluată.

După cum v-am mai informat, pe Şoseaua Naţională Veche apăruseră în ultima perioadă câteva gropi în carosabil atât de adânci încât puneau în periocol siguranţa participanţilor la trafic. Cotidianul nostru v-a relatat cum, de exemplu, în seara zilei de marţi, 17 iulie a.c., două maşini s-au ales cu cauciucurile tăiate, după ce au intrat cu viteză în găurile din asfalt, apărute pe porţiunea din dreptul gardului de la limita Parcului Monument. Primul care a “luat” o groapă adâncă de circa 10 centimetri, aflată pe sensul de mers dinspre Şoseaua de Centură spre municipiu, a fost un taxi. În urma şocului, o roată s-a strâmbat efectiv, însă şoferul a reuşit să oprească în siguranţă. La scurt timp, a “păţit-o” şi un autoturism marca BMW, care circula din sens opus şi a trecut cu o roată printr-o gaură adâncă din carosabil, alegându-se cu cauciucul tăiat. După tradiţionalele înjurături adresate autorităţilor locale, ambii şoferi şi-au folosit roţile de rezervă pentru a putea merge mai departe. Niciunul nu şi-a exprimat, totuşi, intenţia de a da Primăria în judecată pentru a-şi recupera pagubele.

În urma acestor incidente, reprezentanţii Primăriei ne-au declarat că vor fi luate măsuri pentru repararea carosabilului periculos, măsuri care sunt luate, iată, în aceste zile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro