Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi-a incendiat maşina abandonată în lanul de porumb

Teribilismul şoferului fără permis, din satul Târlele Filiu, fugărit de poliţişti, a continuat şi după urmărirea ca în filme. El şi-a abandonat autoturismul "Fiat Multipla" şi apoi i-a dat foc, pentru a ascunde o altă ilegalitate.
Poliţiştii au continuat cercetările în cauza privind pe Cătălin B., din Târlele Filiu, care pe 31 august a condus autoturismul pe o stradă din oraşul Ianca, îndreptându-se către satul Perişoru şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor. În dimineaţa zilei de 1 septembrie, acesta a fost depistat la domiciliu. "S-a stabilit că şi-ar fi incendiat maşina pe care o abandonase pe câmp. Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului condus de către suspect este atribuit unui alt autovehicul", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceste condiţii, pe lângă infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, fără permis de conducere, cel în cauză este cercetat şi pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi distrugere.

 
Categorie articol: 

Comentarii