Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începând de marți, HC Dunărea a reluat antrenamentele

* echipa brăileană pregătește meciul cu SCM Craiova * Andreea Sandu și Amalia Terciu se antrenează cu echipa din Liga Florilor

 

După o scurtă și meritată vacanță, marți, 2 martie, handbalistele de la HC Dunărea au revenit la antrenamente. Marți și miercuri, ședințele de pregătire s-au desfășurat între orele 16.00 și 18.00 și au avut un caracter de pregătire fizică, acestea fiind coordonate de preparatorul fizic, Jovan Novakovic. De astăzi, revine la Brăila și antrenorul Neven Hrupec. Conducerea clubului brăilean acordă în continuare șanse jucătoarelor tinere de pe plan local astfel că, în afară de Mirabela Coteț, Iasmina Ichim și Ștefania Epureanu, din această săptămână, cu echipa de senioare se mai antrenează alte două handbaliste de la echipa de Divizia A, Andreea Sandu și Amalia Terciu.

HC Dunărea se pregătește pentru meciul din etapa a 12-a a Ligii Florilor, cel cu SCM Craiova, partida urmând să se dispute pe data de 10 martie, la Râmnicu Vâlcea.

După 11 etape, HC Dunărea are 18 puncte și se află pe locul al 6-lea, iar viitoarea adversară, SCM Craiova, cu doar 9 puncte, ocupă poziția a 11-a.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii