Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Împreună să îi redăm speranţa!

Fetiţa, pentru care ziarul "Obiectiv" a făcut în 2005 o campanie umanitară, este din nou pe patul de spital, deoarece boala cu care a fost diagnosticată când avea vârsta de numai şase ani a recidivat anul trecut. Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Bucureşti, dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei, depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.
Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.
În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.
Vineri, la sediul redacţiei noastre s-au primit donaţii în valoare totală de 610 lei. Banii au fost oferiţi astfel: câte o donaţie de 10, 20, 30 lei, două donaţii de 50 lei şi tot câte o donaţie de 100 lei, 150 de lei şi 200 lei. Toţi donatorii au dorit să îşi păstreze anonimatul. Până în prezent, la sediul redacţiei s-a strâns suma de 1.510 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii