Mergi la conţinutul principal

«Consilierii ruşinii», în dezbaterea plenului CJ Brăila

Consiliul Judeţean Brăila va discuta în cadrul următoarei şedinţe ordinare situaţia celor cinci consilieri care şi-au pierdut sprijinul politic. Cel puţin asta a declarat şeful CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PSD. "Îi vom pune pe ordinea de zi. Doar pentru cei de la PPDD am primit până acum cereri de încetare a mandatului, pentru cei de la PDL n-am primit nimic, din ce ştiu eu. Îi vom pune pe ordinea de zi, vom vota, că n-avem cum să nu facem asta", a declarat Stancu. Întrebat dacă se va discuta cu proxima ocazie şi situaţia din Consiliu a lui Dănuţ Lungu, trecut în urmă cu două luni de la UNPR la PDL Brăila (partide ce au făcut parte din AVB la alegerile locale), şeful judeţului nu a dorit să comenteze. "Eu nu îi ştiu după nume, cei care sunt în situaţia asta. Credeţi că îmi încarc mintea cu cine îmi spuneţi dumneavoastră? Am lucruri mai importante pe care trebuie să le reţin, nu pe ăsta. Toţi vor intra pe ordinea de zi. Toată lumea. Domnul Filote trebuie să prezinte partea legală şi să vadă dacă îndeplinesc condiţiile cerute de lege. Dacă ei au atacat la partid şi nu le-au răspuns, cum a fost cazul lui Musceleanu, aia este altceva. Dar dacă lucrurile sunt foarte clare, nu avem ce să facem. Pentru că partidul respectiv trebuie să îşi facă ordine în interiorul lui. De asta a şi lăsat leguitorul, probabil, articolul care spune că odată retras sprijinul politic sau odată cu excluderea din partid îşi pierde şi dreptul de a fi consilierul partidului respectiv şi urcă alţii de pe ordinea respectivă", a mai completat acesta.
Reamintim că CJ Brăila se confruntă în prezent cu o problemă fără precedent la nivel local, având cinci membri care nu vor să renunţe la leafa administrativă, plătită din bani publici, deşi au fost daţi afară din partidele pe ale căror liste au candidat. Este vorba despre ex-PPDD-iştii Gabriel Musceleanu, Steliana Eftimie, Vasile Anghelache, fostul UNPR-ist Dănuţ Lungu, care a trecut la PDL şi democrat liberalul Silviu Radu, proaspăt exclus din partid.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro