Mergi la conţinutul principal

PNL a aruncat Capitala în braţele PSD. Aşa va face şi cu ţara?

PNL nu a făcut practic altceva decât să arunce Bucureştiul în braţele PSD. Să i-l dea în dar, aproape fără luptă, doar cu un război intern din care PSD este aproape câştigător sigur.
Nu cred că-şi imaginau pesediştii un asemenea cadou! Nu cred că-şi închipuia nevasta primarului Pandele, Gabriela Firea, că va ajunge atât de uşor primăriţă peste 2 milioane de oameni. Nu cred că se gândea cineva din PSD că Primăria Capitalei va fi aproape o formalitate!
Şi nu este o problemă doar pentru bucureşteni. Este un semnal pe care PNL îl dă întregii ţări, la urma urmei. Dacă pentru Bucureşti n-ai avut un om cu şanse, tu, ditamai partidul, care te vrei alternativa de dreapta la stânga dominată şi controlată de PSD (inclusiv sateliţi gen ALDE şi UNPR), ai oameni pentru toate municipiile, oraşele şi comunele din ţara asta? Dar, mai presus de toate, ai oameni capabili nu să conducă, ci măcar să candideze la alegerile generale din toamnă? Ai pe cineva capabil să fie propus pentru postul de premier? Sincer, după un asemenea exerciţiu, răspunsul e clar: NU! PNL este varză şi, la cum stau lucrurile, PSD are toate şansele să defileze, în toamnă, spre câştigarea de unul singur a alegerilor parlamentare şi, implicit, a preluării guvernării. Şansele ca lucrurile să stea altfel, cel puţin ţinând cont de contextul actual, sunt minime. Nu că PSD ar da pe-afară de oameni capabili ori cunoscuţi, dar are capacitatea de a alege, a desemna şi a susţine o persoană de la bun început, fără să-l schimbe de trei ori. Din situaţia penibilă în care s-a băgat singur PNL, PSD câştigă şansa de a lupta pentru putere fără să aibă de fapt cu cine să se lupte. Apropo, îşi asumă cineva din PNL răspunderea pentru această situaţie mai mult decât penibilă?

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu