Mergi la conţinutul principal

Moşii de iarnă au dat clasă Sfântului Valentin

Reţelele de socializare au fost incendiate de inimi de pluş săgetate, declaraţiile de dragoste au depăşit cu mult recordul păcălelilor de 1 Aprilie, ultima noapte de război din Ucraina ne-a acoperit cu o pace incertă. Am navigat printre trandafiri virtuali şi cafele aburinde, dar trebuie să recunoaştem că, în acest an, Moşii de iarnă au dat clasă surogatului Valentines Day, semn că sărbătoarea autohtonă a îndrăgostiţilor este de Dragobete.
Prinşi în vâltoarea evenimentelor, am uitat să urmărim unde şi-a petrecut Elena Udrea ziua îndrăgostiţilor în urmă cu un an, cine i-a trimis flori după gratii sau cum arăta când era brunetă. Recunosc, niciodată nu am considerat-o pe blonda de la Cotroceni decât o traseistă printre partide şi o dansatoare la bară şi, dacă nu ar fi fost arestată de pe scena politică, ar fi fost cu siguranţă înhăţată în dosarul asistentelor de lux şi tot nu ar fi prins-o Valentines Day etalându-şi noile achiziţii vestimentare.
Revenind la ziua îndrăgostiţilor sau la Moşii de iarnă, mi se pare că importăm sărbători şi trăim într-o lume virtuală, facem trafic cu inimi de pluş sau cu maldăre de flori pe reţelele de socializare, primim sute de like-uri pentru poze banale, dar nu mai ştim ce înseamnă adevăratele sentimente. Anul acesta, pe 14 februarie, Valentines Day a fost doar o petardă pe lângă focul mistuitor al iubirii dincolo de spaţiu şi timp.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro