Mergi la conţinutul principal

Manifest: Nu vă lăsaţi!

Că n-aveţi bani, că n-aveţi viitor, că n-aveţi ţară! Marţi, 3 noiembrie, a fost marţea neagră a lor! Fiţi cu ochii-n patru! Aţi fost o "haită de oameni deştepţi", cum v-a îndemnat Tudor Chirilă, şi aţi reuşit! Învăţaţi din asta! Ieşiţi din nou în stradă! Şi azi, şi mâine, şi poimâine pentru că schimbarea nu se produce peste noapte! Ei au construit 25 de ani! Ei au complotat 25 de ani! Ei s-au îmbogăţit 25 de ani! Ei ne-au umilit 25 de ani! Ei sunt România medievală, România baronilor, România tupeiştilor, a inculţilor, a non-valorilor, a puturoşilor, a şmecherilor, a şpăgarilor, a şantajiştilor, dar mai presus de-atât, a manipulatorilor! Vor încerca din nou să vă prostească, să vă păcălească, să vă arate că albu-i negru, că negru-i alb! Nu-i lăsaţi! Deschideţi ochii!
Priviţi-i cum se strecoară ca nişte fantome, azi ciujdiţi, mâine rezervaţi sau "resetaţi", dar de poimâine...Ce se va întâmpla de poimâine? Ce se va întâmpla după ce şi ultimul mort va fi îngropat? NU UITAŢI!
Noi, părinţii voştri, generaţia de 40+, avem datoria să vă fim alături. Şi dacă n-o facem, dacă vă băgăm în cap să staţi cocoşaţi, să mergeţi pe burtă, să nu vă implicaţi...Nu ne ascultaţi! Aveţi dreptul să fiţi respectaţi! Fiţi informaţi, organizaţi şi mai ales VOTAŢI! Alte feţe, alte liste, alte partide! Nu-i lăsaţi, nu-i uitaţi şi mai ales NU VĂ LĂSAŢI!

Tineri, ieşiţi în stradă!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro