Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Yazaki Brăila vrea să ajungă la 2.000 de angajaţi până la finele anului

Japonezii de la Yazaki au planuri mari în ce priveşte politica de personal pentru acest an. În cadrul unui material prezentat în emisiunea Biziday, realizată de Moise Guran, reprezentanţii companiei locale au explicat că intenţionează deschiderea unei a treia linii de producţie, context în care ar urma angajări, în primă fază, pentru circa 400 de persoane. "Până la jumătatea anului vom ajunge la un număr de circa 1.500 de angajaţi şi estimăm că până la finele anului vom ajunge la 2.000 de salariaţi. Ne bazăm în această perioadă pe promovările din interior adică din rândul angaţilor", a declarat Aura Gabriela Tatler, HR Manager în cadrul companiei.
De precizat că angajaţii fabricii din Brăila produc cablaje pentru industria auto în sistem KSK (cablaj specific clientului - n.r.), produse cu care sunt echipate maşinile mărcii BMW.
Reamintim că investiţia a fost demarată încă din decembrie 2014 în zona Perimetrului II al Administraţiei Zona Liberă Brăila, chiar la intrare în oraş dinspre Viziru, locaţia fiind aproape de Dunăre, cu acces la calea ferată, precum şi la Drumul European 584. Pentru realizarea clădirii în care este amenajată fabrica, japonezii au un parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar belgian - Warehouses DePauw (WDP).
"Yazaki" este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali pentru industria auto. Are sediul principal la Tokyo, iar principalele sale produse sunt cablaje de automobile, aparatură şi componente pentru industria auto. Yazaki este prezentă în 44 de ţări şi are aproximativ 250.000 de angaja]i în întreaga lume.
Categorie articol: 

Comentarii