Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violenta domestica

In virsta de 48 de ani, Tudorel M., administrator al unei firme brailene, a fost pus sub acuzatie si trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de lovire si amenintare.
Potrivit dosarului de urmarire penala, in ziua de 1 august 2008, Silvia M. a sesizat Politia, pe motiv ca a fost lovita si amenintata cu moartea de catre sotul ei, Tudorel M. Oamenii legii au demarat cercetari specifice, iar barbatului i s-a intocmit dosar penal. Incidentul s-a petrecut in ziua de 21 iulie 2008, ora 22.00. Pe fondul unui conflict generat de plecarea fetei lor de acasa, Tudorel M., care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, si-a descarcat nervii pe sotie. Loviturile aplicate de sotul agresiv au fost atit de puternice, incit femeia a avut nevoie de 15 zile de ingrijiri medicale. Totodata, in timpul agresiunii, Silviei M. i-au fost adresate amenintari cu moartea, se mai precizeaza in dosarul cauzei.
Audiat de catre anchetatori, Tudorel M. a declarat ca nu si-a batut sotia si ca, de fapt, femeia "a cazut pe scari, in timp ce facea curatenie in casa". Sustinerile barbatului au fost, insa, contrazise de certificatul medico-legal, din care rezulta ca leziunile "s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure". Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii