Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca si FC Steaua Braila sint finalistele etapei judetene a Cupei Romaniei

Marti, la Cazasu, in cel mai interesant meci al semifinalelor etapei judetene a Cupei Romaniei la fotbal s-au intilnit Victoria Traian, formatie care s-a clasat pe locul secund in Liga a IV-a, dar care a realizat acelasi punctaj ca si cistigatoarea campionatului, CSO Ianca si FC Steaua Braila, locul al doilea in seria I a Campionatului judetean de fotbal. Cu toate ca la echipa din esalonul superior au evoluat o serie de fosti divizionari B, sau C, precum Bandarica, Bulancea, N. Radu E. Gheorghe sau Dragomir partida a fost dominata de la un capat la celalalt de stelistii lui Bulancea si Latu.
Stanel Ion a deschis scorul in minutul 14 insa pe fondul dominarii stelistilor, la singura ei ocazie din prima repriza, formatia din Traian a restabilit egalitate. Bandarica a luat o actiune pe cont propriu, a ajuns in apropierea portii si a sutat din unghi la coltul scurt. In repriza a doua, FC Steaua a ratat nu mai putin de cinci mari ocazii de a transa partida in favoarea sa prin Martinescu, Gagu, Buhai si Iorga, toti in situatie de unu la unu cu portarul Dragomir si astfel s-a ajuns la prelungiri.
In minutul 101 Bulancea a fructificat un atac al Victoriei Traian, la care au mai participat Bandarica si Eugen Gheorghe, iar FC Steaua a continuat sa se joace cu nervii celor peste 100 de spectatori care au venit sa o sustina, majoritatea dintre ei fiind locuitori ai comunei Cazasu. Cu citeva secunde inainte de finalul celei de a doua reprize de prelungiri, Marius Iorga a reusit totusi sa trimita mingea in poarta adversa si astfel s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.
La acest din urma criteriu de stabilire a invingatoarei, mai bine a stat echipa lui Huseyin Tekinalp care a beneficiat de aportul unui portar inspirat. De la FC Steaua au marcat toti cei cinci jucatori desemnati de antrenorii Bulancea si Latu, in timp ce de la Victoria Traian numai patru, mingea sutata de Ciocianu fiind parata de portarul Marius Serbu.
Pentru invingatori au transformat in ordine Subtirica, Gagu, Olmazu, Martinescu si Bardas, iar de la invinsi Bandarica, Butoiu, Dragomir si Nicolae Radu.
Simbata, in ultimul act al etapei judetene, FC Steaua o va avea ca partenera de joc pe Viitorul Ianca, formatie care s-a impus cu 3-0 in cealalta semifinala in fata Victoriei Dedulesti. Golurile echipei din Ianca au fost marcate de Jianu (min. 13), Moisescu (min. 60) si Silviu Bratosin (min. 88).
Finala se va disputa simbata, 9 iunie, pe stadionul Municipal de la ora 17.00.

Victoria traian: Dragomir - Butoiu, Radu, Bulancea, Giugiuc - E. Gheorghe, Ciocianu, D. Nistor, Bandarica - Mares, Serban
FC Steaua: Serbu - Antohi, Subtirica, Bardas, Coman - Martinescu, Gagu, Olmazu, Bratu - Buhai, S. Ion.
Au mai jucat Iorga, Pupascu si Mihaila.

Rezultatele inregistrate in semifinale:
Victoria Traian - FC Steaua Braila 6-7 (1-1) (2-2)
Viitorul Ianca - Victoria Dedulesti 3-0
Categorie articol: 

Comentarii