Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Un brăilean şi-a făcut parcare proprie, împrejmuind curtea blocului

• acesta şi-a montat inclusiv porţi, pentru a fi sigur că nu parchează altcineva pe locul său • poliţiştii locali l-au somat ca în termen de 5 zile să dărâme gardul ce împrejmuieşte curtea interioară

 

Ambiţia unui brăilean de a-şi parca maşina cât mai aproape de intrarea în apartamentul său - situat la parter -, i-a indignat pe vecini, care ne-au sesizat cazul la redacţie. Respectivul cetăţean, care locuieşte pe strada Praporgescu, în cartierul Radu Negru, intră cu autoturismul pe aleea pietonală dintre blocuri, călcând inclusiv pe spaţiul verde, pentru a ajunge în parcarea sa, susţine unul dintre vecinii săi. După ce şi-a făcut ieşire separată din bloc, a împrejmuit o parte din curtea interioară şi foloseşte spaţiul respectiv pe post de parcare privată. Pentru a fi sigur că nu-i ia nimeni locul, omul şi-a montat inclusiv porţi. Acelaşi vecin a filmat traseul pe care individul îl parcurge cu autoturismul până în locul cu pricina şi ne-a trimis imaginile pe adresa redacţiei.

Am cerut un punct de vedere viceprimarului Alexandru Jantea Crican, arătându-i filmarea. “Da, nu pare legal ce a făcut respectivul cetăţean. O să trimitem un echipaj al Poliţiei Locale pentru a verifica acest caz şi să dispună măsurile legale, dacă se confirmă”, ne-a declarat Jantea.

Poliţiştii locali trimişi în teren au confirmat ilegalitatea construcţiei şi l-au somat pe cetăţeanul respectiv ca în termen de 5 zile să dărâme acel gard cu care a împrejmuit curtea interioară. Aceştia vor reveni în control, iar dacă bărbatul nu s-a conformat, îi vor aplica o amendă de câteva mii lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii