Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Cuțitarul de la Gară, arestat pentru ultraj. Teroare în fața Gării din Brăila. Un individ drogat flutura un cuțit și urla că taie pe oricine-i iese în cale

* azi-dimineață, polițiștii s-au fugărit, la propriu, cu un individ care era înarmat cu un cuțit și adresa amenințări persoanelor aflate în fața gării * anterior, bărbatul a speriat călătorii și femeile care făceau curățenie în sala de așteptare, astfel că angajații CFR au dat alarma la poliție * atacatorul a fost imobilizat cu greu, și numai după o fugăreală bună în care au fost angrenați șoferi, călători și polițiști

 

UPDATE: Sandu Ionuț, individul care i-a alergat și amenințat cu un cuțit pe polițiștii sosiți de urgență în zona Gării CFR, tocmai pentru a-l liniști pe cuțitar, a primit mandat de arestare 30 de zile, fiind acuzat de infracțiunea de ultraj. El a fost ”cazat” în Arestul IPJ Brăila.

 

Clipe de coșmar trăite de brăilenii aflați, azi-dimineață, în fața Gării CFR Brăila, mai exact la stația de autobuze și taxi. În jurul orei 9.00, un individ care avea în mână un cuțit, adresa amenințări, fluturând arma albă și spunând că o să taie el pe cineva.

Este vorba despre Sandu Ionuț Ciprian, un brăilean de 34 de ani, client al oamenilor legii, cunoscut ca fiind consumator de droguri. Cu siguranță, astăzi, tot drogurile și alcoolul l-au împins să pună în scenă spectacolul din zona Gării CFR.

După ce s-a dat alarma la numărul 112, chiar de către femeile de serviciu, polițiștii de la Transporturi Feroviare au mers imediat în stația de autobuz și au încercat să îl liniștească pe bărbatul turbulent. NU prea au reușit, din prima, asta pentru că bărbatul a început să îi amenințe și pe polițiști. S-au fugărit, unii pe alții - după cum se vede și în filmarea video făcută publică pe Facebook de un tânăr care a asistat la tot circul și transmisă redacției de un cititor - pentru ca, într-un final, polițiștii să reușească cu greu să îl imobilizeze pe atacator. Acesta a ajuns la secție pentru audieri, apoi a fost dus la spitalul de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ultraj la polițist și port și folosire de armă albă.

 
Categorie articol: 

Comentarii