Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Doi brăileni prinși de DIICOT în timp ce vindeau etnobotanice la Ploiești

* tinerii de 29 și 30 de ani au fost prinși în flagrant de procurorii DIICOT, aceștia fiind arestați pentru 30 de zile * în urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 300 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive, sumele de 6.495 lei și 55 de euro și 6 telefoane mobile  

 

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ploiești și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au depistat în flagrant delict, la data de 16 aprilie, două persoane din municipiul Brăila, de 29 și 30 de ani, în timp ce comercializau substanțe cu proprietăți psihoactive. Cei doi tineri se aflau în centrul Ploieștiului și încercau să vândă substanțele interzise, cu 25 de lei doza. Numai că polițiștii și procurorii le-au dat planurile peste cap.

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție în Ploiești, la un imobil utilizat de cei doi. După cum se arată în comunicatul postat pe site-ul Poliției Române, din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu substanțe cu proprietăți psihoactive, pe care le-ar fi comercializat în cursul acestui an, în Ploiești. În urma activității de prindere în flagrant și a percheziției, polițiștii au descoperit 300 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive (sub formă de materie vegetală și substanțe pulverulente), sumele de 6.495 de lei și 55 de euro și 6 telefoane mobile. Bunurile și banii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor doi inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Ei au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de luare a măsurilor preventive, față de aceștia fiind emis mandat de arestare, după cum se arată pe site-ul Tribunalului Prahova.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, precum și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii