Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la pas

Simbata, in primul amical cu nou infiintata CSM Slobozia, brailencele au controlat jocul pe toata durata lui, iar scorul a reflectat acest lucru
Alina Braniste a modificat pentru prima data tabela in minutul 3, a urmat o dubla a golgeterii editiei trecute de campionat, Ada Moldovan, iar Cucu a marcat pentru 5-1.
La capatul primului sfert de ora oaspetele au reusit sa se apropie la o diferenta de trei goluri, insa brailencele au apasat pe acceleratie, si firesc, scorul a inceput sa ia proportii, 10-5 in minutul 18, 16-8 in minutul 25, dupa care a urmat o serie de sase goluri si elevele Marinelei Patru au plecat la cabine cu un avantaj de 14 goluri.
Cu un lot foarte tinar si fara experienta, CSM-ul a reusit sa marcheze cel de-al noulea gol abia in minutul 44.
HC Dunarea conducea cu 31-8 in minutul 40, iar cu sase minute inainte de finalul amicalului tabela arata 37-14 in favoarea gazdelor.
Brailencele s-au impus in final cu 39-18, insa ceea ce este foarte rau este faptul ca au pierdut-o pe Radulescu. Aceasta s-a accidentat destul de grav la genunchi, in minutul 15 si pina la finalul partidei nu a mai intrat in joc, urmind ca in aceasta saptamina sa fie supusa unor investigatii complexe.
Pentru HC Dunarea au marcat Ada Moldovan 14, A. Braniste 8, Craciun 5, Radovici 4, Cucu 2, Lupu 2, Bodirlau 2, Tomuleanu, Eseanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii