Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victime ale traversarii neregulamentare

Pentru ca s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, un batrin de 68 de ani, din comuna Sutesti si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un autoturism. In dimineata zilei de 10 octombrie, la ora 6.10, Gheorghe C., de 37 de ani, din comuna Corbu, judetul Harghita, conducea autotirul "Iveco", pe DJ 221. In afara localitatii Sutesti, soferul l-a surprins si accidentat mortal pe localnicul Vasile C., care vroia sa traverseze, dar nu a fost atent la vehiculele aflate in trafic. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
In aceeasi zi, un alt batrin a fost surprins de un autoturism in timp ce traversa neregulamentar. La ora 13.40, braileanul Bogdan R., de 23 de ani, conducea autoturismul "Dacia Nova", pe DN 2B, iar in afara comunei Surdila Gaiseanca, l-a accidentat pe localnicul Neagu D., de 79 de ani. Victima a fost internata la spital pentru ingrijiri medicale iar soferul a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au recoltat probe de singe.
In seara zilei de 10 octombrie, alte trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier. La ora 23.05, Mihai P., de 18 ani, din Braila, conducea autoturismul "Dacia 1310", pe DJ 212. La un moment dat acesta a pierdut controlul asupra volanului si a derapat pe contrasens, intrind in gardul metalic al podului care traverseaza un canal pentru desecare a apei. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a soferului si a pasagerilor T.D.M., de 16 ani si Alin P., de 18 ani, care au fost internati la spital pentru ingrijiri medicale. Cercetarile efectuate de politisti au scos la iveala faptul ca autoturismul apartine lui Gheorghe S., din municipiu, si ca a fost furat de cei trei din parcarea interioara a unui bloc situat pe strada Pontonieri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii