Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A venit Moş Crăciun la fotbaliştii de la Kinder

• în jur de 120 de copii au primit daruri la festivitatea care a avut loc în sala de sport a Şcolii Mihail Sadoveanu

 

Respectând tradiţia, Moş Crăciun a venit şi în acest an la Şcoala de fotbal Kinder Brăila şi i-a răsplătit pe copii pentru rezultatele notabile obţinute în acest an competiţional. Evenimentul la care au participat în jur de 120 de copii însoţiţi de părinţi şi bunici a avut loc la sala de sport a şcolii Mihail Sadoveanu.

Au fost prezenţi toţi jucătorii care au clasat clubul Kinder pe locul al doilea la etapa de zonă a Memorialului Gheorghe Ene, competiţie rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2010. Turneul a avut loc în urmă cu puţin timp la Constanţa, unde fotbaliştii pregătiţi de Costel Roşu, cu toate că au avut multe ocazii de gol, au fost învinşi în finală de Academia Hagi.

După o scurtă prezentare a rezultatelor obţinute de club în acest an, făcută de profesorul Mihai Anghel, copii l-au primit cu aplauze pe Moş Crăciun. “Moşul” i-a întrebat dacă au fost cuminţi şi dacă au avut rezultate bune în plan şcolar şi sportiv în acest an, răspunsul lor a fost unul afirmativ şi a urmat partea cea mai aşteptată, împărţirea darurilor.

Micuţii fotbalişti însoţiţi de antrenorii lor au făcut apoi poze de grup pentru a imortaliza acest moment important din viaţa lor.

Clubul Kinder Brăila a devenit deja unul cu tradiţie în fotbalul juvenile, iar meritul este al celor care le împărtaşesc jucătorilor ABC-ul fotbalului,   profesorii Bogdan Grigore, Geanin Oprea, Mihai Anghel, Cristi Rusu, Cristi Ichim, şi foştii fotbalişti divizionari Costel Roşu şi Viorel Tănase.
Categorie articol: 

Comentarii