Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A venit din Bucureşti să fure la Brăila

• un tânăr de 24 de ani din capitală i-a sustras telefonul unei brăilence chiar în liftul blocului în care victima locuia

 

Capitala nu este un loc bun pentru tâlhării. Cel puţin aşa pare să fi gândit un tânăr de 24 de ani din municipiul Bucureşti, care, aflat la Brăila, i-a furat telefonul mobil unei brăilence chiar în liftul blocului în care victima locuia.

“În ziua de 16.07.2018, ora 10:35, un brăilean a sesizat prin apel 112, faptul că o persoană necunoscută a deposedat-o pe concubina sa de telefonul mobil. Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că tinerei, în vârstă de 24 de ani, i-a fost sustras telefonul prin folosirea de violenţe, în timp ce se afla în liftul scării blocului în care locuieşte. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Bucureşti, bănuit de comiterea faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Pe 6 septembrie, instanţa a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, acesta sustrăgându-se urmăririi penale. Ulterior, pe 14 septembrie, bucureşteanul a fost depistat şi prezentat Judecătoriei Brăila, unde s-a dispus aplicarea mandatului. A fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii