Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Varga, deputat PNL: «Dacă vă încurcă studenţii, daţi-vă demisia, domnule ministru Cuc!»

• deputatul liberal brăilean s-a arătat siderat de declaraţiile ministrului Transporturilor care a dat vina pe studenţi pentru aglomeraţia din trenuri • Varga consideră că, în realitate, Guvernul a ajuns la fundul sacului cu bani şi nu-şi mai permite să ofere gratuitate studenţilor

 

Deputatul PNL de Brăila, Vasile Varga, a răbufnit la adresa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, după ce acesta din urmă a dat vina pe studenţi pentru aglomeraţia din trenuri. Varga consideră că social-democratul este incapabil să-şi asume “managementul defectuos” al CFR Călători şi că iese în spaţiul public cu declaraţii halucinante şi lipsite de realism, potrivit unui comunicat de presă. “Aflat mai tot timpul în căutare de vinovaţi, nu de soluţii, ministrul Cuc i-a luat în vizor de această dată pe studenţi, din cauza cărora ar fi aglomerate trenurile. În realitate, în spatele ipocriziei şi laşităţii ministrului Răzvan Cuc se ascunde lipsa de măsuri concrete şi de investiţii necesare pentru modernizarea transportului de călători. De altfel, situaţia dezastruoasă prin care trece CFR Călători a fost şi principalul motiv al protestului salariaţilor, din 16 iulie 2019. Aceştia au reclamat un deficit de 500 de vagoane pentru transportul de persoane, aspect care pare să nu-l sensibilizeze pe ministrul Răzvan Cuc, preocupat să identifice vinovaţi în orice altă parte numai în ministerul pe care-l conduce, nu”, se arată în comunicatul remis presei.

Deputatul liberal brăilean a mai afirmat că în mandatul lui Cuc, infrastructura de cale ferată se degradează continuu, CFR Călători nu are suficiente vagoane, iar călătoria cu trenul a devenit o adevărată aventură, cu vagoane supra-aglomerate şi întârzieri considerabile. Faptul că ministrul a dat vina pe studenţi l-a enervat la culme pe Varga. “Dacă studenţii sunt cei care vă încurcă, de ce nu vă daţi demisia, domnule ministru Cuc?  De ce continuaţi ipocrizia? După ce PSD s-a lăudat cu acordarea de gratuitate studenţilor, la călătoriile cu trenul, acum descoperiţi că din cauza lor trenurile sunt aglomerate. Oare nu cumva Guvernul a ajuns la fundul sacului, după cheltuielile nesăbuite, şi acum vrea să retragă această facilitate? Declaraţiile par să prefigureze o astfel de măsură. Lăsaţi în pace studenţii, domnule Cuc, şi faceţi investiţiile necesare! Sau, dacă nu, plecaţi acasă!”, a declarat deputatul Vasile Varga.
Categorie articol: 

Comentarii