Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Preda este numarul 21 in lume

Dupa Campionatele continentale de natatie, federatia internationala de specialitate a refacut clasamentele si un lucru imbucurator pentru tara noastra il reprezinta saltul pe care l-a facut inotatorul brailean, Valentin Preda, care acum ocupa locul 21 in lume la stilul bras.
Acest eveniment a fost punctat de antrenorul Arthur Albiero, cel care este seful catedrei de natatie a Universitatii din Lousville, unde braileanul a incheiat deja cu succes primul an de studii: "Este un lucru mare sa fii numarul 21 in lume. Prestatia lui la Campionatele Europene de la Budapesta a fost de prima clasa, mai ales ca a stabilit si un nou record national pentru Romania".
Preda a terminat al 11-lea in proba de 100 metri bras, la cea de-a 28-a editie a competitiei continentale, cu timpul de 1:01:63, nou record personal si astfel "stapinul brasului" din Romania a ajuns pe pozitia a 21-a in lume la acest stil.
Valentin Preda a inceput cel de-al doilea an scolar la Universitatea din Louisville si peste o saptamina va participa si la prima competitie oficiala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii