Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vânzătorul de nuci i-a furat unei femei lănţişorul din aur de la gât

un bărbat de 35 de ani a fost cercetat în stare de libertate şi trimis în judecată de procurori, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată • în toamna anului trecut, inculpatul, care este gălăţean, a venit la Brăila pentru a vinde nucile adunate de pe marginea şoselei • el a mers pe strada Şcolilor şi a intrat în scara unui bloc, apoi a ciocănit la uşa unui apartament, de unde i-a răspuns o femeie • după ce a intrat, bărbatul i-a sustras lanţul din aur de la gât, folosind violenţa

 

Un individ i-a smuls lanţul din aur de la gât unei femei, asta după ce a intrat în apartamentul acesteia. El avea nuci de vânzare, astfel că s-a apucat să bată la la uşile oamenilor pentru a-i întreba dacă vor să cumpere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ş.F., în vârstă de 35 de ani, cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit procurorului de caz, în rechizitoriu s-a reţinut că, la data de 15 octombrie 2019, în jurul jurul orei 9.00, inculpatul s-a deplasat din municipiul Galaţi spre Brăila, împreună cu nepotul său de 8 ani, pentru a vinde nucile pe care le adunase de pe marginea drumului. După cum arată anchetatorii, acesta a vândut o parte din nuci în Piaţa Săracă, apoi a mers pe Bulevardul Dorobanţilor şi pe Şcolilor, până a ajuns în zona unui cimitir. Bărbatul a intrat în scara unui bloc şi a bătut la uşa unui apartament, însă locatarul din interior i-a spus să plece. Vânzătorul de nuci a bătut la o altă uşă şi a auzit vocea unei femei, care i-a spus să intre. “Inculpatul a intrat împreună cu nepotul său şi a observat că locatara stătea pe pat şi avea la gât un lănţişor cu un pandantiv şi o cruciuliţă. Bărbatul s-a apropiat de partea vătămată şi, folosind acte de violenţă, i-a sustras lanţul de la gât”, au stabilit procurorii.

Înculpatul a declarat că, după comiterea faptei, a mers la domiciliul său din municipiul Galaţi, împreună cu nepotul său. S-a deplasat apoi la o casă de amanet şi a amanetat lanţul şi pandantivele, în schimbul sumei de 429,50 lei. Cu ocazia reconstituirii faptei, inculpatul a condus organele judiciare la locul faptei şi a explicat cum a comis infracţiunea de tâlhărie calificată.

Inculpatul a spus că a comis această faptă din cauza faptului că are un nivel de trai precar. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii