Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USR-iştii îi invită pe brăileni «la o cafea»

• aceştia au realizat un eveniment pe reţelele de socializare privind organizarea unei întâlniri cu brăilenii interesaţi de un dialog, joi, în intervalul 18:00 - 21:00, la sediul lor de pe strada Mihai Eminescu

 

USR Brăila vrea să se întâlnească în această săptămână cu cetăţenii care le împărtăşesc viziunea. Organizaţia brăileană a realizat, ieri, un eveniment pe reţelele de socializare privind o întâlnire “la cafea” organizată, joi, în intervalul 18:00 - 21:00, la sediul partidului de pe str. Mihai Eminescu nr. 12 (bloc 16-18-20, vizavi de fostul Hotel Pescăruş).

Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” în legătură cu acest eveniment, preşedintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a explicat că discuţiile vor viza în special noua alianţă pe care partidul o are cu PLUS, formaţiunea fostului premier tehnocrat, Dacian Cioloş.

“Având în vedere noua alianţă cu PLUS şi faptul că lumea nu ştie încă despre ce este vorba, vrem să discutăm cu oamenii pe tema asta. Vrem să le spunem ce intenţii avem. Asta este. Vrem să stăm de vorbă cu oamenii, să ne apropiem un pic de ei. Chiar e momentul să strângem legăturile”, a declarat Stancu.
Categorie articol: 

Comentarii