Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un panou metalic doborât de vânt i-a căzut în cap unui pensionar care circula pe trotuarul străzii Griviţei

* panoul, cu care autorităţile se lăudau despre investiţia făcută în urmă cu câţiva ani, pentru reabilitarea străzii Griviţei, a mai fost doborât de vânt, fiind reparat superficial şi repus pe poziţie * pensionarul lovit a ajuns la spital

Un pensionar brăilean şi-a văzut moartea cu ochii în această după-amiază, în timp ce mergea pe trotuarul străzii Griviţei, în zona Pieţei Concordia, din cauza unui panou metalic care a fost trântit la pământ de vântul puternic. Fost maistru constructor, brăileanul G.E. făcuse cumpărături în Piaţa Concordia şi se îndrepta spre casă, în momentul când panoul pe care erau înscrise datele reabilitării străzii Griviţei a căzut peste el. Un echipaj de jandarmi aflat în zonă a sărit imediat în ajutorul bătrânului. Speriat şi confuz, acesta acuza dureri puternice de cap, iar jandarmii au solicitat intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat la spital.

Din câte se pare, panoul respectiv a mai fost doborât de vânt, iar cei care l-au reaşezat pe poziţie l-au sudat superficial. Porţiunea sudată este în prezent mâncată de rugină, motiv pentru care cadrul metalic de susţinere a cedat, provocând incidentul de astăzi.

Foto: Constantin Ionescu
Categorie articol: 

Comentarii