Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un concert acustic de excepţie: «Coma Light» la Bucureşti

• binecunoscutul grup de rock alternativ din România, Coma, va susţine un show inedit, vineri, 2 februarie, ora 22:30, în Hard Rock Cafe Bucureşti • concertul se intitulează “Coma Light”, deoarece trupa îşi va interpreta piesele într-o manieră acustică

 

Una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din ţara noastră, Coma, revine în faţa fanilor cu un concert care merită atenţie. Grupul va urca vineri, 2 februarie, pe scena Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, pentru a-şi interpreta piesele cele mai cunoscute, însă într-o manieră acustică. Tocmai de aceea, show-ul este unul special şi se cheamă “Coma Light”.

Coma a fost înfiinţată în 1999 de către şase tineri din Bucureşti. Prima apariţie pe scenă a fost în anul 2000, la Timişoara, în cadrul StudentFest. Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa “Nu vreau fetiţo casa” pe care ei o descriu ca fiind “o parodie la adresa utilizatorilior de playback şi cultivatorilor de prost gust”.

Primul album, “Somn” a apărut în 2001, lansat alături de A&A Records. În acelaşi an, fanii s-au putut bucură de două videoclipuri Coma - “Bruzli vs. Vandam” şi „Stai”, „un videoclip ce încheie perioada pieselor uşor digerabile sau de TV semnate Coma şi ne va înfăţişa aşa cum suntem”, după cum au apreciat chiar membrii trupei.

După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma - „Nerostitele”. Poate fi catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Viţa de Vie), Brugner şi pe Bill Gould (basistul Faith No More). Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light” pe care băieţii l-au pus la dispoziţia fanilor gratuit online şi prin revista Sunete. Albumul conţine 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experienţă nouă.

“În noiembrie 2011 a apărut single-ul «Un Semn», cu o lansare de videoclip în Fire Club. Piesa s-a bucurat de succes, fiind clasată timp de 2 săptămâni pe primul loc în topul Radio Guerrilla. La începutul anului 2014, a fost lansat single-ul «Chip»“, în clubul Colectiv din Bucureşti, alături de alte două trupe: The Boy Who Cried Wolf şi Shes Dead. Videoclipul piesei «Chip» câştigă în 2014 premiul BEST VIDEO al revistei Sunete. În videoclip apar peste 250 de fani şi prieteni Coma, printre care şi Junkyard (ROA), Radu Almăşan (Bosquito), Adrian Despot (Viţa de Vie) şi membri ai trupelor H8, Bosquito, Grey Matters, dar şi alţii. 2016 este anul în care aşteptarea ia sfârşit: COMA lansează noul album, «Orizont», şi va fi unul minunat, care va face ca aşteptarea să fi meritat pe deplin! Albumul este aşteptat în egală măsură de fani, dar şi de trupă :) Coma a cântat de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artişti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie”, se mai arată în cadrul comunicatului organizatorilor.

 

Biletele la concert sunt valabile şi online

Biletele la concertul Coma din 2 februarie sunt de trei categorii şi au următoarele preţuri: VIP - 69 de lei (cu loc la masă în faţa scenei - doar 80 de locuri); acces general - 49 de lei (cu loc la masă în sală) şi fără loc - 49 de lei.

Acestea se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Online pe www.iabilet.ro, se poate plătu cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. De reţinut că pentru grupuri mari se acordă discounturi.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment Metalhead.ro şi BestMusic Live Concerts, powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii