Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un concert «năpraznic» în martie la Bucureşti: Carnifliate şi Snogg

• cele două trupe din Slovenia vor urca pe scena Yellow Club din capitală,  duminică, 25 martie, ora 19:00 • grupul de death metal Carnifliate se află în cadrul unui turneu intitulat “March of Death” în care îşi va prezenta atât primul album, cât şi câteva piese noi • trupa de freeride black metal Snøgg, revine în România cel mai recent material “Abeloth” şi într-o nouă formulă scenică

 

Două trupe de metal extrem din Slovenia, Carnifliate (death metal) şi Snøgg (black metal) revin la Bucureşti, luna viitoare, pentru un concert ca la carte. Mai exact, ambele formaţii vor urca pe scena Yellow Club din capitală, duminică, 25 martie, ora 19:00. Concertul este un eveniment Metal Under Moonlight (ediţia 72) şi face parte dintr-un turneu de promovare al trupei Carnifliate.

“Dacă death metal-ul şi grind-ul înseamnă totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupă care te face să te urci pe pereţi de la prima piesă. Extrem de dinamică, tânăra formaţie slovenă revine în Bucureşti pe 25 martie 2018. Concertul din Club Yellow face parte din turneul «March of Death», în care vor prezenta atât primul album, cât şi piese proaspete! Formaţia SNOGG porneşte la drum în 2013, având un nume imposibil de scris şi de pronunţat, nume pe care ulterior şi-l schimbă în Snøgg (“zăpada”, în limba slovenă) şi sub care susţin primele concerte în formula: Ulv - chitară, clape, voce, ritualuri; Mørke - tobe, vrăjitorii. Etichetată ca «freeride black metal», în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EP-ul «Qivitoq». În martie, după mai bine de un an, vom revedea Snøgg în România, cu noul lor material «Abeloth» şi într-o nouă formulă scenică”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.

De reţinut că Yellow Club se află pe str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 1, Sector 3 (Bucureşti). Mijloacele de transport spre această locaţie sunt următoarele: metrou (staţia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (staţia Lucreţiu Pătrăşcanu), 92, 101, 330, 335 (staţia Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul, însă este interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. Ca de obicei, va exista şi un stand de CD-uri şi tricouri rock la concert.

Evenimentul este unul non-profit, astfel că toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Preţul biletului va fi anunţat în scurt timp, au mai precizat organizatorii.

Cei interesaţi de concertul din 25 martie pot obţine mai multe informaţii despre evenimet şi despre trupele participante accesând următoarele link-uri:

https://web.facebook.com/events/1548031508626163/

https://web.facebook.com/Carnifliate/

https://web.facebook.com/Snoggband/
Categorie articol: 

Comentarii